WOMEN'S GUIDE

Η Jennifer Aniston σου δείχνει πως με 3 items έχεις το τέλειο outfit για τις γιορτές

Η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston συχνά καταφέρνει να αποσπά διθυραμβικό σχόλια για το στυλ της, που είναι πάντα σικ, απλό και διαχρονικό και ήδη από την εποχή που έκανε τη... Rachel στα Φιλαράκια έχει εκατομμύρια φαν που τη μιμούνται και τώρα μας έδωσε τη τέλεια λύση για party outfits που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλο το χειμώνα.

Ήδη μπήκαμε στο Νοέμβριο και πλέον ξεκινά μια περίοδο με πολλές (ευχάριστες) κοινωνικές υποχρεώσεις που ξεκινά με τις αλλεπάλληλες ονομαστικές εορτές και κορυφώνεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.


Και η Jennnifer πρόσφατα εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με ένα outfit που απαρτίζεται από τρία "key items" που άμα επενδύσετε σε αυτά μπορείτε να έχετε επιλογές για κάθε γιορτινή περίσταση!


Αρχικά να τονίσουμε πως η Jennnifer για μια ακόμη φορά έκανε την πιο safe επιλογή και φρόντισε να έχει ένα μονοχρωματικό oufit και συγκεκριμένα επέλεξε το μαύρο που ταιριάζει γάντι στο χειμώνα.


Τα μόνα που θα χρειαστείτε για να αντιγράψετε το look της Anistion, είναι να πάρετε ένα μαύρο slip dress από πολυτελές ύφασμα όπως σατέν ή με λεπτομέρειες από δαντέλα, ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots με ψηλό και λεπτό τακούνι και ένα μαύρο βραδινό σακάκι (με σατέν ή βελούδινα στοιχεία). 


Με αυτά τα τρία items σε διάφορες παραλλαγές και σε συνδυασμό με διαφορετικά αξεσουάρ (κοσμήματα, βραδινά τσαντάκια κ.λπ) μπορείτε να πάτε σε οποιαδήποτε γιορτή ή πάρτι τις επόμενες μέρες και να είστε βέβαιες πως θα είστε απόλυτα σικ!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!