WOMEN'S GUIDE

Τα 3 fashion trends που ξεχώρισαν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκη

Αυτές τις μέρες η καρδιά της παγκόσμιας μόδας χτυπούσε στο Μεγάλο Μήλο και οι fashion experts εντόπισαν πολλά νέα trends, ωστόσο τρία είναι αυτά που αναδείχτηκαν ξεκάθαρα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και θα κυριαρχήσουν για τις επόμενες σεζόν.

Τα 80’s  είναι και πάλι εδώ. Η ένδοξη δεκαετία που προσπαθούν να ξεχάσουν όσες από εμάς τη ζήσαμε έρχεται στο προσκήνιο. Ανανεωμένη, μοντέρνα αλλά πάντα με μια γλυκιά υπερβολή. Ο θρυλικός hairstylist Guido Palau, δημιούργησε τα χτενίσματα για το show του οίκου Proenza Schouler. Γυαλιστερά και slicked-back συνδυάστηκαν με τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια και τις χρωματιστές δημιουργίες. Από την άλλη η make up artist Pat McGrath ακολούθησε πιστά την αυθεντική εικόνα της συγκεκριμένης δεκαετίας στα παρασκήνια του Tomo Koizumi δημιουργώντας looks που θύμιζαν τον David Bowie και την Grace Jones.

Λέμε ναι στο punk look. Και δεν το λέμε εμείς αλλά ο  make up atrist Kabuki που εμπνεύστηκε από το εμβληματικό look της Nina Hagen δημιουργώντας eye make up look με έντονο μαύρο χρώμα αλλά και neon στην πασαρέλα του Helmut Lang. Αλλά και ο Tom Ford που μετέφερε την πασαρέλα στο μετρό της Νέας Υόρκης ως φόρο τιμής στην ταινία του 1985 Subway του Luc Besson ζήτησε από τους make up artists να δημιουργήσουν δραματικό eye look και New Wave κότσους.

Κρύσταλλα παντού: Ο διάσημος hairstyist Eugene Soueliman το 1987 είχε στολίσει τα μαλλιά της πριγκίπισσας Stephanie του Μονακό με κρύσταλλα. Το look της έμεινε στην ιστορία. Και στη φετινή εβδομάδα μόδας στάθηκε πηγή έμπνευσης αφού το είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Area. Παράλληλα χρωματιστά μικρά κρύσταλλα σε μάτια αλλά και χείλη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!