WOMEN'S GUIDE

Κυκλοφόρησε η workwear συλλογή που σχεδίασε η Meghan Markle [εικόνες]

Λίγες ώρες πριν γίνει διαθέσιμη στα καταστήματα η σειρά ρούχων και αξεσουάρ που φέρει την υπογραφή της Meghan Markle, μέρος της workwear συλλογής είναι ήδη διαθέσιμη on line.

Θυμίζουμε πως η Δούκισσα του Σάσεξ συνεργάστηκε με τα βρετανικά fashion brands  Jigsaw, Marks and Spencer και John Lewis, αλλά και με τη φίλη της και γνωστή σχεδιάστρια Misha Nonoo και δημιούργησε μια σειρά από ρούχα και αξεσουάρ που είναι ιδανικά για κάθε εργαζόμενη γυναίκα.


Η σειρά δημιουργήθηκε για να στηρίξει την κοινωνική δράση του Smart Works, μιας οργάνωσης που έχει τη στήριξη της Meghan Markle και βοηθά στο να προετοιμάζει γυναίκες για να βρουν δουλειά και να επιστρέψουν στο χώρο εργασίας (από το να τους δείξει πως να μιλήσουν σε μια επαγγελματική συνέντευξη μέχρι να τις εφοδιάσει με ρούχα και αξεσουάρ).


Έτσι για κάθε τεμάχιο της νέας συλλογή που θα αγοράζει κάποιος, θα δωρίζεται ένα ίδιο τεμάχιο στο Smart Works.


Και όπως είδαμε από τα πρώτα items που ανέβηκαν on line, η συλλογή της Markle, θυμίζει το προσωπικό στιλ της Δούκισσας, ενώ οι τιμές είναι προσιτές (τα φορέματα που είδαμε κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ).


Ήδη είδαμε μια σειρά από κρεπ φορέματα σε άλφα - γραμμή και άνετες tote τσάντες και περιμένουμε να δούμε όλη τη συλλογή που θα παρουσιαστεί αργά σήμερα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!