WOMEN'S GUIDE

Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άλλαξε hair look - Έγινε ξανθιά με ίσιο καρέ [εικόνα]

Γενικά οι hair experts θεωρούν πως το Σεπτέμβριο είναι η ιδανική εποχή για μια αλλαγή στο hair look εν όψει του χειμώνα.

Μάλιστα προτείνουν να κάνουμε ένα κούρεμα ή φιλάρισμα και γενικά να μικρύνουμε το μήκος για να καθαρίσουμε τη τρίχα από την όποια φθορά έχει υποστεί από την έκθεση σε ήλιο, θάλασσα και αέρα τους καλοκαιρινούς μήνες.


Και φαίνεται πως οι celebrities το γνωρίζουν καλά αυτό, αφού η μια μετά την άλλη, μας παρουσιάζουν τα νέα hair looks που απέκτησαν με ο που μπήκε το φθινόπωρο.


Τώρα στη λίστα προστέθηκε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η πρώην παίκτρια του Survivor και γνωστή αθλητικογράφος και παρουσιάστρια.


Η Ευρυδίκη πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι και με το σύντροφό της και επίσης πρώην παίκτη του Survivor Κωνσταντίνο Βασάλο, ταξίδεψαν σε Κρήτη, Σποράδες, Ελαφόνησο κ.ά. 


Στις διακοπές της η Ευρυδίκη είχε ήδη αποκτήσει ένα καστανό - χάλκινο χρώμα στα μαλλιά της με ξανθές ανταύγειες και είχε μεσαίο μήκος στα "σπαστά" μαλλιά της.


Τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβριος, ανανέωσε το hair look της και όπως είδαμε σε ανάρτησή της στα social media, πλέον έχει αποκτήσει κατάξανθο χρώμα στα μαλλιά και ένα ίσιο καρέ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!