WOMEN'S GUIDE

H Charlize Theron τόλμησε ένα κούρεμα που λίγες μπορούν να υποστηρίξουν

Η χολιγουντιανή σταρ Charlize Theron στα 44 χρόνια της παραμένει μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της παγκόσμιας σόουμπιζ και τώρα τόλμησε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

Θυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες η Charlize είχε τολμήσει να αποχαιρετήσει τα μακριά ξανθά μαλλιά της και να αποκτήσει ένα όμορφο καρέ, ακολουθώντας ένα από τα πιο hot hair trends των προηγούμενων μηνών.


Και τώρα τόλμησε ένα κούρεμα, που δύσκολα το τολμά κανείς.


Η Charlize έκανε το λεγόμενο bowl cut, αυτό το κοντό κούρεμα με αφέλειες, που μοιάζει σαν να έχεις κόψει τα μαλλιά σου κόβοντας ό,τι εξέχει όταν φοράς ένα μπολ στο κεφάλι!


Και δεν είναι η μόνη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, αφού όπως θα δείτε απέκτησε ένα πιο καστανό χρώμα.


Το νέο hair look της, το απέκτησε για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα ταινία Fast & Furious 9 και κατά γενική ομολογία της πάει πολύ, μολονότι οι hair experts τονίζουν πως το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει σε λίγες γυναίκες, καθώς θα πρέπει να έχουν πολύ αρμονικό και αψεγάδιαστο πρόσωπο και σχήμα κεφαλιού για να το υποστηρίξουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Sep 2, 2019 at 6:28am PDT


Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη εντυπωσιακή μεταμόρφωση που έκανε τους τελευταίους μήνες η Charlize για κάποιο ρόλο, αφού πρόσφατα είδαμε τα πρώτα πλάνα από την ταινία Bombshells, στην οποία η Charlize υποδύεται μια γνωστή Αμερικανίδα δημοσιογράφο και η μεταμόρφωσή της είναι τόσο εντυπωσιακή που κάποιοι θεωρούν πως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι και πάλι υποψήφια για Όσκαρ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!