WOMEN'S GUIDE

To μυστικό των celebrities για άψογα juicy χείλη είναι απλό

Τώρα που το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, είναι σχεδόν βέβαιο πως τα χείλη σας θα έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ και θα χρειάζονται ενυδάτωση.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες ξεχνούν πως και τα χείλη χρειάζονται αντηλιακή προστασία (υπάρχουν ειδικά προϊόντα στην αγορά) και κυρίως ξεχνούν να τα ενυδατώνουν όπως πρέπει.


Οι celebrities γνωρίζουν πως για να δείχνουν τα χείλη τους τέλεια όταν κάνουν red carpet εμφανίσεις θα πρέπει να είναι καλά ενυδατωμένα και που βρίσκουν την τέλεια λύση; Στα προϊόντα περιποίησης ματιών.


Ναι celebrities όπως η Beyonce, η Blake Lively, η Lopez, οι Kardashians και πολλές άλλες, έχουν ομολογήσει πως χρησιμοποιούν τα (συνήθως ακριβά) προϊόντα ενυδάτωσης, σύσφιξης και αντιγήρανσης ματιών στα χείλη τους. 


Οι κρέμες και οι οροί ματιών, δηλαδή αυτά τα προϊόντα που εφαρμόζετε στην περιοχή γύρω από τα μάτια, μπορούν να κάνουν θαύματα στα χείλη σας.


Απλώστε μικρή ποσότητα, κάθε βράδυ, αφού έχετε κάνει ήπια απολέπιση σε καθαρά χείλη (π.χ. με μια μαλακή οδοντόβουρτσα) και θα δείτε τα χείλη σας να δείχνουν πιο νεανικά και ζουμερά από ποτέ  
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!