WOMEN'S GUIDE

Το Gossip Girl επιστρέφει στην tv

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως ετοιμάζεται νέα Sex & The City τηλεοπτική σειρά (με τίτλο Is There Still Sex & The City) και τώρα μια ακόμη τηλεοπτική σειρά, που λάτρεψαν πολλές έφηβες και γυναίκες, επίσης επιστρέφει στην tv.

O λόγος για το Gossip Girl, που μας έδειχνε τη ζωή των πλουσιόπαιδων στη Νέα Υόρκη, ανέδειξε σε σταρ πρώτου μεγέθους τις Blake Lively (Serena) και lLeighton Meester (Blair) και κατάφερε να λανσάρει μόδες με χιλιάδες κορίτσια και γυναίκες ανά τον κόσμο να μιμούνται τα outfits που φορούσαν οι λαμπερές πρωταγωνίστριες της σειράς.


Τώρα,  σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, μετά από 7 χρόνια, μία νέα εκδοχή της σειράς θα αποτελείται από 10 επεισόδια και ο συγγραφέας και παραγωγός της πρωτότυπης σειράς, όπως και οι δημιουργοί της, Josh Schwartz και Stephanie Savage, θα είναι μέλη της παραγωγής.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη το αν θα επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές του Gossip Girl, αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία "επέκταση" της σειράς, που θα επικεντρώνεται σε μία νέα γενιά εφήβων.

Το Gossip Girl προβαλλόταν από το 2007 μέχρι το 2012 και είχε σημείωσει παγκόσμια επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!