WOMEN'S GUIDE

H Anne Hathaway τόλμησε το πιο hot κούρεμα του φετινού καλοκαιριού [εικόνες]

Η χολιγουντιανή σταρ Anne Hathaway, μπορεί κατά καιρούς να έχει τολμήσει να κάνει ακόμα και πολύ κοντά αγορίστικα κουρέματα, αλλά στο μυαλό των περισσοτέρων, μοιάζει σαν να είχε πάντα το ίδιο μακρύ καστανό lob. Τώρα όμως έκανε μια πραγματικά τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της, υιοθετώντας το πιο hot κούρεμα της χρονιάς και όχι απλά ανανέωσε το look της, αλλά έγινε σχεδόν αγνώριστη.

Η Αnne μέχρι πρόσφατα ήταν έτσι.



Τώρα όμως αποφάσισε να ακολουθήσει τη μόδα του shag cut, ένα φιλαριστό κούρεμα με ασύμετρα κοψίματα που αντλεί την έμπνευσή του από τις δεκαετίες του 80 και του 90.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir) on Apr 27, 2019 at 7:28am PDT


Το συγκεκριμένο κούρεμα, θεωρείται από τους hair experts, ως η πιο hot τάση για το καλοκαίρι του 2019 και συμπληρώνουν πως το ατημέλητο look με τα κυματιστά μαλλιά, μπορεί εύκολα να το φορμάρει κανείς, με λίγο αφρό και λίγο στέγνωμα με πιστολάκι και τα δάχτυλα.


Ωστόσο αν θέλετε να πετύχετε ακριβώς το επιμελώς ατημέλητο στυλ της Anne, ο κομμωτής της σταρ Adir Abergel, εξηγεί πως το μυστικό είναι να κάνετε με το πιστολάκι για τις μπούκλες, λίγες σκληρές μπούκλες σε λίγες τούφες και μετά να τις "χαλάσετε" με τα δάχτυλα.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir) on Apr 28, 2019 at 2:45pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!