MEN'S GUIDE

H Vans ενώνει τις δυνάμεις της με την Marvel για την πιο... κόμικς συλλογή

Η Vans ενώνει τις δυνάμεις της με τη Marvel για να δημιουργήσει ένα επικό collaboration το οποίο γιορτάζει τους “Off The Wall” σούπερ ήρωες του Marvel Universe

Διατηρώντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει τις ρίζες της στη δημιουργική έκφραση, η Vans και η Marvel ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να εγκαινιάσουν τη μεγαλύτερη συνεργασία τους μέχρι σήμερα. 
Γιορτάζοντας τους ‘’Off the Wall’’ σούπερ ήρωες του Marvel Universe, η Vans παρουσιάζει μια μεγάλη συλλογή που αποτελείται από υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ που παρουσιάζουν τους πιο γνωστούς ήρωες της Marvel,  συμπεριλαμβανομένων των Avengers, του Black Panther, του Deadpool, του Iron Man, του Hulk και άλλων!


Η συλλογή Vans x Marvel είναι μια επική συνεργασία που αποτελείται από μια συλλογή με ένα τεράστιο line-up η οποία ανταποκρίνεται στους fans όλων των ηλικιών. Τα παιδιά και τα νήπια μπορούν να μπουν στη δράση με τη δική τους συλλογή ένδυσης και υπόδησης της Vans x Marvel, όπως το Sk8-Hi Zip που παρουσιάζει τον Spider-Man,  το Authentic με τις γυναίκες ηρωίδες της Marvel σε έντονα χρώματα και το Classic Slip-On με τον Baby Groot πάνω στο εικονικό μοτίβο σκακιέρας της Vans.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!