GOSSIP

Τελικά η Meghan Markle έκανε χθες γκάφα ή όχι [βίντεο]

Η Δούκισσα του Σάσεξ προφανώς ακόμα δεν έχει μάθει όλα όσα προστάζει το (ομολογουμένως πολύπλοκο και εκτενές) βασιλικό πρωτόκολλο και χθες αρκετοί πιστεύουν πως η Meghan Markle έκανε μια μεγάλη γκάφα.

Η Meghan Markle και η βασίλισσα Ελισάβετ πήγαν χθες στο Chester και ταξίδεψαν μαζί με το βασιλικό τρένο και με το που έφτασαν στο προορισμό τους μετά τη θερμή υποδοχή από συγκεντρωμένο πλήθος και μαθητές, οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν προς ένα αυτοκίνητο.


Η βασίλισσα προπορεύονταν και η Meghan ακολουθούσε και όταν ένας άντρας παρότρυνε τις δύο γυναίκες να μπουν στο αυτοκίνητο, η Meghan πήγε να μπει πρώτη, μετά το ξανασκέφτηκε και ρώτησε τη βασίλισσα τι προτιμά η ίδια και τελικά η Meghan όντως μπήκε πρώτη στο αυτοκίνητο.


Και πολλοί σχολιάζουν πως σύμφωνα με το Πρωτόκολλο η Meghan θα έπρεπε να μπει στο αυτοκίνητο μετά τη βασίλισσα, αφού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στα ταξίδια τους και τις επισκέψεις τους κινούνται με βάση τη σειρά διαδοχής και κάθονται και ανίστοιχα.

Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι η βασίλισσα να προτίμησε η ίδια να μπει δεύτερη, προκειμένου να μπορέσει να βγει πρώτη από το αυτοκίνητο, οπότε μάλλον η Meghan δεν έκανε γκάφα τελικά, αφού το Πρωτόκολλο πάνω από όλα αναφέρει πως όλοι υπακούουν στις προσταγές της βασίλισσας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!