THE ANALYZER

Γιατί χθες όλοι πείραζαν την ερωτοχτυπημένη Ροδάνθη; [βίντεο]

Βροχή από πειράγματα δέχτηκε χθες η Ροδάνθη τόσο από τους συμπαίκτες της όσο και από τον παρουσιαστή του Survivor Σάκη Τανιμανίδη.

Όλοι πια ξέρουν πως η μικρή Ροδάνθη έχει ερωτευτεί τον παίκτη του τουρκικού Survivor Hilmi Cem. Έτσι όταν χθες ο Σάκης ανακοίνωσε πως οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο του να παρακολουθήσουν μια συναυλία του Louis Fonsi, μαζί με τους νικητές στα αντίστοιχα αγωνίσματα του τουρκικού και του κολομβιανού Survivor, οι Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου και Νικόλας Αγόρου ξεκίνησαν να λένε στη Ροδάνθη πως πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό αφού αν κερδίσουν (που τελικά όντως κέρδισαν οι Μαχητές ) ίσως συναντήσει τον τον Τούρκο παίκτη που της αρέσει. Την αρχή στα πειράγματα την έκανε ο ίδιος ο Σάκης και μετά ο Ηλίας ακούστηκε να λέει "έχουμε ήδη νικήσει!".

Η Ροδάνθη σχολίασε αργότερα τα πειράγματα λέγοντας: "Εντάξει τα παιδιά με κορόιδευαν λίγο το πρωί, επειδή έχουν γενικά και πολύ χιούμορ σαν άνθρωποι. Το γελοιοποίησαν λίγο. Δεν με πείραξε, ίσα ίσα μας έφτιαξε και τη διάθεση όλο αυτό. Ελπίζω τα λεγόμενα τους να ισχύουν και να κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ. Θα ήθελα να είναι αυτός ο αγώνας που μας είχε αναφέρει ο Ατζούν, γιατί θεωρώ ότι θα αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις και θα βοηθήσει και την ομάδα και έτσι θα γνωριστούμε και λίγο μεταξύ μας οι παίκτες".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!