GOSSIP

Κάτι λείπει από αυτή την επίσημη γαμήλια φωτογραφία; [εικόνες]

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς συνεχίζουν να κάνουν το γύρο του κόσμου και κάποιοι πρόσεξαν κάτι σε ένα από τα επίσημα γαμήλια πορτρέτα που έκανε πολλούς να απορήσουν.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι, το νιόπαντρο ζευγάρι ποζάρει μαζί με τα 10 παρανυφάκια.


Όμως κάποιοι πρόσεξαν πως ενώ όλα τα κοριτσάκια κρατάνε μπουκετάκια στα χέρια το ένα δεν κρατάει και άρχισαν να αναρωτιούνται τί απέγινε η ανθοδέσμη του.


Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο παρανυφάκι, που είναι η μικρούλα Ivy Mulroney ( η κόρη της κολλητής φίλης της Meghan, της στιλίστριας Jessica Mulroney) δεν κρατούσε ποτέ στα χέρια του ανθοδέσμη, αφού στο γάμο είχε αναλάβει να κρατά την ανθοδέσμη της νύφης την ώρα της γαμήλιας τελετής και έτσι μπήκε στο παρεκκήσι του Αγίου Γεωργίου χωρίς ανθοδέσμη αλλά κρατώντας από το χέρι δύο άλλα παρανυφάκια.

 


Πάντως σε μια άλλη φωτογραφία, ένα άλλο παρανυφάκι, η 4χρονη Florence van Cutsem (την έχει βαφτίσει ο πρίγκιπας Harry) άφησε την μικρούλα Ivy να μοιραστεί το δικό της μπουκέτο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!