GOSSIP

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε με την πρώην του λίγο πριν το γάμο του

Ένα από τα πρόσωπα που σχολιάστηκαν πολύ στον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο των Meghan και Harry, ήταν η Chalsy Davy, η πρώην του πρίγκιπα Harry η οποία ήταν καλεσμένη στο γάμο.

Η Chelsy διατηρούσε δεσμό με τον Harry για περίπου 7 χρόνια (με κάποια διαλείμματα) και πολλοί σχολίασαν πως πιθανά η ίδια αισθάνθηκε πως θα έπρεπε να είναι η ίδια στη θέση της Meghan Markle.
Η δε γκριμάτσα της την ώρα του γάμου έγινε viral.


Η ίδια σε δηλώσεις της έχει πει πως με τον Harry έχουν παραμείνει καλοί φίλοι. Και τώρα το περιοδικό Vanity Fair αποκαλύπτει πως οι δυο τους μίλησαν λίγο πριν το γάμο και μάλιστα πως και οι δυο είχαν συγκινηθεί πολύ.


Το δημοσίευμα που επικαλείται πηγή από τον φιλικό κύκλο του πρίγκιπα, αναφέρει πως η Chelsy και ο Harry μίλησαν στο τηλέφωνο λίγες μέρες πριν το γάμο, πως και οι δυο έβαλαν τα κλάματα και συγκινήθηκαν και πως στην ουσία ήταν ένα τηλεφώνημα όπου και οι δυο αποδέχτηκαν το γεγονός πως ο Harry αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή του. Η πηγή προσθέτει πως η Chelsy μετά το τηλεφώνημα ήταν αναστατωμένη και συγκινημένη και πως σκέφτηκε να  μην πάει καν στο γάμο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!