VIRAL

Πολλοί βρίσκουν λυπηρό κάτι που είδαν στο επίσημο βιογραφικό της Markle

Μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle, πλέον φέρει τον τίτλο της Δούκισσας του Σάσεξ και απέκτησε τη δική της σελίδα με το νέο επίσημο βιογραφικό της, στο site της βρετανική βασιλικής οικογένειας.

Το www.royal.uk, που είναι το επίσημο site του βρετανικού παλατιού, έσπευσε μετά το γάμο να αναρτήσει το βιογραφικό της Meghan, αλλά πολλοί παρατήρησαν πως από αυτό σχεδόν απουσιάζουν οι αναφορές στην πολυετή καριέρα της στο Χόλιγουντ.


Το νέο επίσημο βιογραφικό της Meghan (μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ) αφιερώνει μόνο λίγες γραμμές στην καριέρα της ως ηθοποιός και στο ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Suits και εστιάζει κυρίως στις σπουδές της και στο φιλανθρωπικό της έργο και στην ενασχόλησή της με τις δράσεις των φιλανθρωπικών και ακτιβιστικών οργανώσεων One Young World, UN Women και World Vision.


Αλλά πολλοί βρίσκουν θλιβερό το γεγονός πως το παλάτι σχεδόν προσπαθεί να διαγράψει το παρελθόν της Meghan και το twitter γέμισε με σχόλια (όπως το ακόλουθο) όπου πολλοί σχολιάζουν πως η Markle για πάνω από 15 χρόνια κατάφερε να κάνει καριέρα σε έναν πολύ ανταγωνιστικό χώρο, όπως είναι αυτός του Χόλιγουντ, αλλά και της τηλεόρασης και πως σίγουρα αυτό αξίζει μια μεγαλύτερη αναφορά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!