VIRAL

Πολλά περίεργα πράγματα είχε η γαλάζια Jaguar των Harry & Meghan

Μπορεί ο πριγκιπικός γάμος να έγινε το περασμένο Σάββατο αλλά οι πάντες συνεχίζουν να ασχολούνται με τον γάμο της χρονιάς και αναλύουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και κάπως έτσι διαπίστωσαν πως το συγκεκριμένο αμάξι είχε κάτι περίεργο.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να πάνε στη γαμήλια δεξίωση που έκανε ο Κάρολος, με τον ίδιο τον Harry να οδηγεί μια υπέροχη γαλάζια - ασημί Jaguar.


Πρόκειται για μια υπέροχη vintage διθέσια Jaguar E-Type Concept Zero, η οποία κατασκευάστηκε το 1968 και πρόσφατα μετατράπηκε σε ηλεκτροκίνητο μοντέλο.


Και φυσικά όλοι θαύμασαν το υπέροχο αμάξι, αλλά μετά κάποιοι πρόσεξαν κάτι το περίεργο: το τιμόνι στο αμάξι ήταν στα αριστερά και όχι στα δεξιά όπως συμβαίνει με τα αυτοκίνητα στη Βρετανία.


Η εξήγηση που δόθηκε για αυτό ήταν πως το συγκεκριμένο μοντέλο είχε κατασκευαστεί για να πουληθεί αρχικά μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά και για αυτό το τιμόνι είναι στα αριστερά. 

Αλλά και πάλι κάποιοι αναρωτήθηκαν αν επιτρέπεται να κυκλοφορεί κανείς στη Βρετανία με αριστεροτίμονο αμάξι.Και όχι μόνο αυτό αλλά κάποιοι πρόσεξαν πως οι πινακίδες στο αυτοκίνητο δεν ήταν κανονικές και έγραφαν την ημερομηνία του γάμου και πάλι αναρωτήθηκαν αν αυτό είναι νόμιμο!

Η απάντηση είναι πως δεν υπήρχε καμιά παρανομία, αφού το ζευγάρι δεν οδήγησε το αμάξι σε δημόσιο δρόμο, αλλά μόνο μέσα σε ιδιωτικό χώρο!

Τέλος αρκετοί σχολίασαν το απίστευτο κόστος αυτού του αυτοκινήτου (η αξία του αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ), αλλά τελικά το συγκεκριμένο αμάξι απλά ήταν νοικιασμένο για την ημέρα και δεν ανήκει στο νεόνυμφο ζευγάρι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!