VIRAL

True story: Ντύθηκαν Deadpool και τους συνέλαβαν ως τρομοκράτες [εικόνες]

Ένα απίστευτο κωμικοτραγικό περιστατικό με πρωταγωνιστές δύο φαν του ήρωα των κόμικς Deadpool, μοιάζει με κάτι που θα βλέπαμε σε επεισόδιο της τηλεοπτικής κωμικής σειράς Big Bang Theory, αλλά συνέβη στα αλήθεια.

Το συμβάν έγινε στην Ελβετία, όπου δύο φίλοι και φαν των κόμικς, ο 28χρονος Alessandro Botta και ο φίλος του Christian, αποφάσισαν να ντυθούν με τη στολή του Deadpool για να πάνε να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία Deadpool 2 σε σινεμά.


Ο Christian φόρεσε τη στολή του και πήγε να συναντήσει το φίλο του (ο οποίος δεν είχε φορέσει τη στολή αλλά την είχε μαζί του για να τη βάλει μετά όταν θα έφταναν στο σινεμά) στη στάση του λεωφορείου για Locarno.


Οι στολές είχαν ως... αξεσουάρ και δύο πλαστικά όπλα. Και κάποιοι που είδαν τα όπλα και τον Christian με μάσκα νόμισαν πως πρόκειται για τρομοκράτη, ειδοποίησαν τις αρχές και οι δύο νεαροί ξαφνικά δέχτηκαν μια επιδρομή από αστυνομικούς που τους ακινητοποίησαν στο πεζοδρόμιο!


Βέβαια μετά αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν τρομοκράτες και αφέθηκαν ελεύθεροι αν και ο Christian πλήρωσε πρόστιμο γιατί παραβίασε το νόμο που απαγορεύει να φορά κανείς μπούργκα, επειδή φορούσε μάσκα!


Ο δε Botta συνεχίζει να απορεί γιατί συνελήφθη και αυτός αφού δεν φορούσε τη στολή του, αλλά απλά ρούχα και είπε πως οι αστυνομικοί για ώρες δεν τους πίστευαν όταν τους εξηγούσαν πως πήγαιναν στο σινεμά, αλλά όταν τελικά κατάλαβαν τι έγινε το έσκασαν και αυτοί στα γέλια!

Τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν ο Ryan Reynolds, ο σταρ που ενσαρκώνει τον Deadpool θα σχολιάσει στα social media το συμβάν που έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο και κάνει το γύρο του Διαδικτύου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!