GOOD LIFE

Αυτά συμβαίνουν στο σώμα ανάλογα με το πόσο συχνά κάνεις σεξ κάθε εβδομάδα

Η υγιής σεξουαλική ζωή είναι αλληλένδετη με την γενικότερη υγεία του ανθρώπινου οργανισμού και συχνά έχουν διατυπωθεί επιστημονικές εκτιμήσεις για το τι συμβαίνει στο σώμα, αν κάποιος απέχει από το σεξ για πολύ καιρό.

Όμως και όσοι κάνουν σεξ θα εντοπίσουν διαφορετικές συνέπειες στο σώμα τους και την υγεία τους, ανάλογα με το πόσο συχνά έχουν σεξουαλικές επαφές.
Σε ένα άρθρο του jenny.gr, με τον τίτλο "Πες μου πόσο συχνά κάνεις σεξ να σου πω τι θα πάθεις"διαβάζουμε μια λίστα για τα όσα προκαλεί στο σώμα η σεξουαλική συνεύρεση από μια φορά την εβδομάδα μέχρι και κάθε μέρα.

Μια φορά την εβδομάδα. Βελτιώνεται η διάθεσή σας και η ποιότητα του ύπνου. Όταν κάνετε σεξ μια φορά την εβδομάδα εκκρίνεται η ωκετίνη, μια ουσία που είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές ιδιότητες.

Δυο φορές την εβδομάδα. Όσοι έχουν εντάξει στη ζωή τους δυο φορές την εβδομάδα το σεξ έχουν καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού τους.

Τρεις φορές την εβδομάδα. Μελέτες έχουν δείξουν ότι όσοι έχουν καλή σεξουαλική ζωή, μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων. Περισσότερο σεξ σημαίνει καλή και γερή καρδιά.

Τέσσερις φορές την εβδομάδα. Εάν κάνετε σεξ τέσσερις φορές μέσα στην εβδομάδα έχετε αλαβάστρινη επιδερμίδα και δείχνετε μέχρι και 4 χρόνια νεότεροι.

Πέντε φόρες την εβδομάδα.  Βελτιώνετεαι η εξωτερική σας εμφάνιση. Το σεξ αναζωογονεί, δίνει ενέργεια και αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας. 

Έξι φορές την εβδομάδα. Θα γίνετε πιο έξυπνοι αφού αυξάνεται η ροή του αίματος και η έκκριση ουσιών που βοηθάνε την αντίληψη και την οξυδέρκεια.

Επτά φορές την εβδομάδα. Σας δίνουμε συγχαρητήρια. Αν έχετε καταφέρει να κάνετε κάθε μέρα σεξ τότε όχι μόνο χαίρεστε τις ευεργετικές ιδιότητες, αλλά επίσης είστε και οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!