THE ANALYZER

Ένας Ρουμάνος παίκτης έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Ροδάνθη [βίντεο]

Μπορεί η ελληνική ομάδα του Survivor να ηττήθηκε χθες από την ομάδα της Ρουμανίας, αλλά τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας, κέρδισαν τις εντυπώσεις και η Ροδάνθη μάλλον έκλεψε την καρδιά ενός Ρουμάνου.

Μετά τη νίκη της Ρουμανίας στο αγώνισμα, ο Ρουμάνος παίκτης Katalin πρότεινε η ομάδα του να μοιραστεί το έπαθλο (ένα δείπνο σε εστιατόριο) με την ελληνική ομάδα, αφού μάλλον είχε βάλει στο μάτι τη Ροδάνθη.


Μιλώντας για τους Έλληνες ο Καταλίν (Katalin) είπε στο Σάκη "Ναι, σου είπα είναι τέλειοι. Κι επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο στην Ελλάδα, θέλω να κάνω περισσότερους οπαδούς απ’ ότι έχω. Οπότε ίσως μπορούμε, επειδή είναι και τα γενέθλιά μου, ίσως μπορούμε να πάμε όλοι σε ένα μεγάλο πάρτι. Να κάνουμε ένα δείπνο στο πάρτι και ίσως ερωτευτούμε. Έχετε όλα αυτά τα όμορφα κορίτσια. Δεν μπορώ να διαλέξω! Δεν μπορώ να πω, είναι πολύ μικρή για μένα", είπε ο Καταλίν και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη Ροδάνθη, η οποία πραγματικά κοκκίνισε!

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως δεν γίνεται σήμερα να πάνε και οι δύο ομάδες, ωστόσο, θα γίνει κάποια άλλη στιγμή. Ο Καταλίν, πάντως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και τόνισε με νόημα: "Ίσως αν τα γενέθλιά μου δεν είναι εντάξει, μπορούμε να κάνουμε ένα γάμο!".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!