THE ANALYZER

Ο Μάριος γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο και είχε πολλά να πει [βίντεο]

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο The Analyzer του Sigmalive Magazine, έχει επιστρέψει ξανά στην πατρίδα μετά το ταξίδι του στη Δομινικανή Δημοκρατία και είχε πολλά να πει για το φετινό Survivor.

O περσινός Μαχητής πρόσφατα βρέθηκε ξανά στο εξωτικό νησί για το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με όλους τους φετινούς παίκτες.


Τώρα ο Μάριος γύρισε στα πλατό της Διαδικτυακής του εκπομπής The Analyzer και μοιράστηκε με τους φαν του, βιντεάκια από το ταξίδι του, αλλά και πολλά σχόλια για τα όσα είδε εκεί.


Μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγώνα Ελλάδας - Ρουμανίας τον οποίο και παρακολούθησε και αποκάλυψε πως οι Ρουμάνοι είχαν ένα μεγάλο παράπονο από την παραγωγή που αφορούσε τον στόχο, ενώ σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor από την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού και τη συμπεριφορά του Σώζοντα μέχρι τα παράπονα της Ροδάνθης.

 

Δείτε τη χθεσινή εκπομπή του Μάριου, ο οποίος κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:45, σχολιάζει με το δικό του στιλ τα πάντα ως The Analyzer στο Sigmalive Magazine

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!