GOSSIP

Συγγνώμη ζήτησε η Gigi Hadid για το εξώφυλλο που την έκανε μαύρη

Μετά το σάλο που προκάλεσε το νέο εξώφυλλο του διάσημου μοντέλου Gigi Hadid, η σταρ της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Θυμίζουμε πως η 23χρονη Gigi έκανε το 27ο εξώφυλλό της για το περιοδικό Vogue και συγκεκριμένα πόζαρε για το τεύχος Μαΐου της ιταλικής έκδοσης του γνωστού γυναικείου περιοδικού. Όμως στο συγκεκριμένο εξώφυλλο η Gigi έμοιαζε με μαύρη με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια.

 


Η ίδια μέσω του InstaStory της θέλησε να απολογηθεί και αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία της που τραβήχτηκε την ημέρα της επίμαχης φωτογράφησης (η οποία δείχνει πόσο μαυρισμένη ήταν εκείνη την ημέρα και δεν ήταν τελικά τόσο όσο έδειχνε το εξώφυλλο) και εξήγησε πως η ίδια ως μοντέλο δεν μπορεί να έχει άποψη για την καλλιτεχνική επιμέλεια μιας φωτογράφησης, τόνισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να αφαιρέσει μια ευκαιρία από κάποια συνάδελφό της (πολλοί κατηγόρησαν την Vogue πως αν ήθελε ένα μαύρο μοντέλο υπάρχουν πολλά) και παραδέχτηκε πως το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης φωτογράφησης με τον S Klein δεν ήταν σωστό και ζήτησε συγγνώμη αν άθελά της προσέβαλλε κάποιους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!