THE ANALYZER

Η Όλγα Φαρμάκη εξήγησε γιατί αποχώρησε από το Survivor [βίντεο]

Η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Φαρμάκη από το Survivor προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, γιατί η παίκτρια της ομάδας των Διάσημων είχε καλές σχέσεις με όλους, αγωνιστικά συχνά αναδεικνύονταν ως MVP της ομάδας της και κάποιοι την θεωρούσαν πως από αουτσάνιτερ είχε γίνει φαβορί για την τελική φάση του παιχνιδιού επιβίωσης.

Να σημειωθεί πως η αποχώρηση της Όλγας είναι η πολλοστή που βλέπουμε φέτος (η Ζωή, η Μαρία, ο Θοδωρής...) καθώς τελικά αποδεικνύεται πως πολλοί παίκτες δεν αντέχουν κυρίως την ψυχολογική πίεση που βιώνουν όσοι συμμετέχουν στο Survivor.


Και η Όλγα βρέθηκε χθες καλεσμένη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εξήγησε πως τους λόγους που την έκαναν να αποφασίσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι: "Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Ήταν μια απόφαση πολύ συνειδητή, όπως είπα και στους συμπαίκτες μου. Είπα “τελείωσε αυτό το ταξίδι τώρα για σένα”. Αισθανόμουν πλέον μία πίεση μέσα στο παιχνίδι. Τα τελευταία βράδια έπεφτα να κοιμηθώ και αισθανόμουν ένα “πλάκωμα” και ήταν σαν να μην μπορώ να καθίσω πουθενά στην παραλία. Και οι δικοί μου μου έλειψαν πολύ, αλλά αισθανόμουν κάποια στιγμή όταν ήμουν κλεισμένη σε μια γυάλα. Πραγματικά μου έλειπε η ζωή μου και το έξω, και οι δικοί μου άνθρωποι. Οπότε όλα αυτά συναίνεσαν στο να πάρω την τελική απόφαση και να βγω έξω" ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλγα, που έδειχνε να είναι ευδιάθετη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!