WOMEN'S GUIDE

Μια άσκηση που αγαπούν πολλές γυναίκες μπορεί τελικά να τους κάνει κακό

Τη συγκεκριμένη άσκηση (και όλες τις παραλλαγές της) την προτιμούν πολλές γυναίκες και την έχουν εντάξει στην καθημερινή τους εξάσκηση. Και όμως μια επιστήμονας λέει πως μπορεί τελικά η συγκεκριμένη άσκηση να μειώνει την απόλαυση που βιώνει μια γυναίκα στο σεξ και να δημιουργήσει και άλλα προβλήματα.

Ο λόγος για τα ροκανίσματα κοιλιακών, που τελικά ασκούν παραπάνω πίεση από όσο θα έπρεπε σε μια συγκεκριμένη περιοχή του γυναικείου σώματος, στο πυελικό έδαφος.

Παρά το γεγονός πως η συγκεκριμένη άσκηση φημίζεται για τη «βελτίωση» του κόλπου –καθώς αιματώνει τα τοιχώματα του κόλπου αλλά και την κλειτορίδα-, σύμφωνα με την Dr. Karla Wente, ειδική στη φυσιολογία και τη θεραπευτική της πυέλου, η πίεση που υφίσταται το σημείο αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει στην υγεία μας, καθώς υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει ακόμα και σε ακράτεια.

Επιπλέον, στην περίπτωση που το πυελικό έδαφος σφίξει πολύ, η διείσδυση θα γίνει πολύ πιο δύσκολη, με αποτέλεσμα κανείς από τους δύο συντρόφους να μην απολαμβάνει τη σεξουαλική πράξη.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ανησυχείς αν κάνεις αυτές τις ασκήσεις. Απλά μείωσε τη συχνότητά τους και δοκίμασε μια από τις εκατοντάδες άλλες ασκήσεις που υπάρχουν και μπορούν να γυμνάσουν τους κοιλιακούς σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!