WOMEN'S GUIDE

NUXE Body: Ένα ολοκληρωμένο τελετουργικό με απολαυστικές υφές και υπέροχα αρώματα

H σειρά περιποίησης σώματος Nuxe Body περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων του δέρματος που καλύπτει όλες σας τις ανάγκες: από την ενυδάτωση και τη θρέψη της επιδερμίδας, μέχρι τη σύσφιξη του δέρματος, την απολέπιση και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η μοναδική σύνθεση της σειράς προϊόντων NUXE BODY βασίζεται σε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό 2 ενεργών εκχυλισμάτων από άνθη αμυγδαλιάς και άνθη πορτοκαλιάς. Η σύνθεση αυτή έγινε ειδικά για τα εργαστήριο της Nuxe.

Essential Skincare

FONDANT SHOWER GEL

Με την επαφή του με το νερό, αυτό το τζέλ χωρίς σαπούνι, μετατρέπετε σε απαλό αφρό ο οποίος καθαρίζει το σώμα χωρίς να το ξηραίνει αφήνοντας το απαλό σαν μετάξι και μετατρέποντας το μπάνιο σε μια απολαυστική και χαλαρωτική εμπειρία/

 

LONG-LASTING DEODORANT

Με σύνθεση χωρίς αλκοόλ, η αποτελεσματικότητα του αποσμητικού της Nuxe οφείλεται στα κύρια συστατικά του από φυσικά σκόνες alumn και silver. Παρέχει μακροχρόνια προστασία χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Η εφίδρωση μειώνεται και η επιδερμίδα προστατεύεται από την εφαρμογή μέχρι και το τέλος της ημέρας.

 

FONDANT BODY SCRUB

NO. 1(1) BODY EXFOLIATING PRODUCT IN FRENCH PHARMACIES

Αυτή η πλούσια κρέμα απολέπισης, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή, έτοιμη για σωστή ενυδάτωση.

 

24-HR MOISTURIZING BODY LOTION

Γαλάκτωμα σώματος 24ωρης ενυδάτωσης. Το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος περιέχει αμύγδαλο και πέταλα λουλουδιών από πορτοκάλι. Χάρη σε μια εξαιρετικά ρευστή υφή μαλακώνει τα ξηρά δέρματα.

 

FONDANT FIRMING CREAM

NO. 1(1) FIRMING CARE PRODUCT IN FRENCH PHARMACIES

Κρέμα εντατικής σύσφιξης με ενυδατική δράση για περιοχές με χαλάρωση όπως οι μηροί, η κοιλιά, το στήθος, τα μπράτσα. Αυτή η κρέμα σώματος της Nuxe έχει άμεσο αποτέλεσμα lift (βραζιλίανικη mimosa, σάκχαρα κριθαριού), συσφίγγει και ενισχύει τη δομή του δέρματος (Kigelia Africana , εκχύλισμα Rye Flakes) και παρέχει προστασία στο δέρμα από την πρόωρη γήρανση (εκχύλισμα από γιασεμί και βιταμίνη Ε).

 

Slimming Skincare (2 nuxe patents)

BODY-CONTOURING SERUM FOR EMBEDDED CELLULITE

Ορός αδυνατίσματος με τριπλή δράση κατά της κυτταρίτιδας: Λιποδιαλυτική, παρεμπόδιση αποθήκευσης λίπους, καύση λίπους. Με επιπλέον συσφικτική δράση. Άμεση μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού. Οι πολυφαινόλες Κακάου, η Καφεΐνη και το φυτικό εκχύλισμα φύλλων Yacon δρουν κατά του τοπικού πάχους και της επανεμφάνισής του. Η διαδικασία της καύσης του λίπους ενεργοποιείται με μικροφύκη. Το δέρμα συσφίγγει χάρη στο συνδυασμό εκχυλισμάτων πατενταρισμένου Βραζιλιάνικου Μιμόζα και Glaucine.

 

BODY-CONTOURING OIL FOR INFILTRATED CELLULITE

Λάδι αδυνατίσματος με ολοκληρωμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης ύδατος. Με αιθέριο έλαιο Everlasting Flower, ιδανικό για γοφούς και κοιλιά. Ειδικά σχεδιασμένο για να μειώσει την κυτταρίτιδα στα πιο επίμονα σημεία της. Εμπλουτισμένο με 10 αιθέρια έλαια (Everlating flower, Κέδρος, Grapefruit κ.α.) βοηθά στην εξάλειψη της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Τα έλαια Αμυγδάλου, Φουντουκιού και Macadamia σε συνδυασμό με εκχύλισμα Κακάο ενυδατώνουν και αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος. Χωρίς paraben, με 99% φυσικά συστατικά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!