GOSSIP

H Emily δεν άφησε πολλά στη φαντασία με το διάφανο πανωφόρι της [εικόνα]

Όποιος νόμιζε πως η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο, μετά τον πρόσφατο γάμο της θα σταματούσε τις γυμνές πόζες στα social media έκανε μεγάλο λάθος.

Η νιόπαντρη Emily, από την ημέρα που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της (τον ηθοποιό και παραγωγό Sebastian Bear-McClard) όχι μόνο ανεβάζει όλο και πιο σέξι πόζες στα social media αλλά ενίοτε τις πόζες της τις έχει τραβήξει ο σύζυγός της.


Η 26χρονη καλλονή τώρα αποφάσισε να τρελάνει τους πάντες και ανέβασε στο Instagram μια πόζα της στην οποία είναι ολόγυμνη και φοράει ένα εντελώς διάφανο πλαστικό πανωφόρι σαν καπαρντίνα το οποίο αφήνει να φαίνεται ολοκάθαρα το στήθος της. Η ίδια έγραψε απλά "sneak peek" δίπλα στη φωτογραφία (που έχει μαζέψει σχεδόν 2 εκατομμύρια likes!) και για μια ακόμη φορά βρίσκει έναν τρόπο να αποφύγει τη λογοκρισία στο Instagram (είναι γνωστή υπέρμαχος του free the nipple κινήματος). 


Πάντως για την ιστορία, τα διάφανα πανωφόρια είναι πολύ στη μόδα φέτος την άνοιξη, αν και στη συγκεκριμένη φωτογραφία κανείς δεν πρόσεξε το... πανωφόρι.
 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Apr 11, 2018 at 10:30am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!