VIRAL

Η ντίβα Mariah Carey πρέπει να μείνει σε hostel και... φρικάρει [βίντεο]

Η Mariah Carey έχει κατά καιρούς φροντίσει να κερδίσει επάξια τον τίτλο της ντίβας της παγκόσμιας μουσικής, αφού πολλά έχουν γραφτεί για τα καπρίτσια, τη χλιδάτη ζωή και τις εξωφρενικές απαιτήσεις της ζάμπλουτης τραγουδίστριας.

Όμως τώρα η Mariah Carey αποφάσισε να αποδεχτεί τον όρο της ντίβας και με διάθεση αυτοσαρκασμού είπε το ναι στο να πρωταγωνιστήσει σε μια διαφήμιση γνωστής αλυσίδας με hostels! 


Στο νέο απολαυστικό σποτ που έγινε αμέσως viral, βλέπουμε το προσωπικό ενός μικρού νεανικού hostel να φρικάρει όταν η κοπέλα στη ρεσεψιόν συνειδητοποιεί  πως έχει κάνει κράτηση στο hostel η Mariah Carey.


Και η Mariah καταφθάνει στο hostel με λιμουζίνα και έναν στρατό από βοηθούς και συνεργάτες και δείχνει να φρικάρει και να γίνεται έξαλλη όταν συνειδητοποιεί πως αντί για ξενοδοχείο οι συνεργάτες της έκλεισαν δωμάτιο σε hostel.
Μετά την βλέπουμε στο ασανσέρ πλάι σε έναν τύπο που μόλις έχει βγει από το κοινόχρηστο μπάνιο και βουρτσίζει τα δόντια του, και η ντίβα επιθεωρεί τα δωμάτια με τις... κουκέτες αλλά τελικά δείχνει να απολαμβάνει τη διαμονή της στο hostel και κάνει και μια μίνι συναυλία στο μπαρ!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!