GOSSIP

Διατροφολόγος - μαϊμού έλεγε πως είχε πελάτισσες σταρ όπως η Άννα Βίσση

Σάλο προκαλούν οι καταγγελίες από επίσημη ένωση διαιτολόγων της Ελλάδος, πως στο Κολωνάκι κυκλοφορούσε 50χρονος που συστήνονταν ως δήθεν σύμβουλος διατροφής σταρ όπως η Άννα Βίσση, η Έλλη Κοκκίνου και η Ναταλία Γερμανού!

Σύμφωνα με την Espresso, o 50χρονος συστήνεται ως γιατρός-διαιτολόγος των σταρ και ισχυρίζεται ότι πασίγνωστες κυρίες διατηρούν το κορμί και τη νεανικότητά τους χάρη στις συμβουλές τους και το μαγικό διαιτολόγιό του. Οι ισχυρισμοί του αποκαλύφθηκαν με καταγγελία της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει στην espresso ο πρώην πρόεδρος και σημερινό μέλος του Δ.Σ της ΕΔΔΕ, Μανώλης Μανωλαράκης, η υπόθεση με τον αμφιλεγόμενο επαγγελματία αποσχολεί τους (πραγματικούς) διαιτολόγους από την εποχή που έκλεινε ραντεβού στους πελάτες του στα παγκάκια της Φωκίωνος Νέγρη και τους υπαγόρευε δίαιτες. 

"Μάθαμε από πελάτες του πως εδώ κι έναν χρόνο δίνει δίαιτες σε ραντεβού σε κοσμικές καφετέριες των Αθηνών, με αμοιβή 50  έως 80 ευρώ ανά άτομο. Το όνομά του και τα πλήρη στοιχεία του τα γνωρίζουμε, ωστόσο δεν τα ανακοινώνουμε ώσπου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται. Έκαναν καταγγελίες για αυτόν στην Ένωση πελάτισσές του", λέει ο Μ.Μανωλαράκης. 

Ο πρώην πρόεδρος περιγράφει και τις "μαιμού" πελάτισσες που τον συνάντησαν σε ραντεβού, για να αποκαλυφθεί η δράση του και η συνέχεια της καταγγελίας μετά την αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας των πελατισσών, στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. "Στην αρχή της κουβέντας μας αυτοδιαφημίστηκε ως γιατρός-διαιτολόγος πολλών διασήμων. Είπε πως προέρχεται από τη Βενεζουέλα και, όσα χρόνια ζούσε εκεί, είχε πελάτισές του τις περισσότερες Μις Βενεζουέλα και αρκετές που εκλέχτηκαν και Μις Κόσμος. Εδώ, στην Ελλάδα, είπε πως έχει πελάτισσες τις άννα Βίσση, Έλλη Κοκκίνου και Ναταλία Γερμανού, πολλούς γνωστούς δικηγόρους και γενικότερα πως τον εμπιστεύεται η αφρόκρεμα. Μας έδειξε μάλιστα και φωτογραφία της Άννας Βίσση που ακολούθησε τη δίαιτα του, τρώγοντας αγγουράκι baby και 50 γραμμάρια γραβιέρα Νάξου! Κι όλα αυτά χωρίς εξετάσεις αίματος, χωρίς να κάνει μετρήσεις και να ρωτάει ιατρικό ιστορικό". 

Ο Μ.Μανωλαράκης καταλήγει σε όσα είπε στην espresso: "Οι πολίτες πρέπει να καταγγέλουν τέτοια περιστατικά και είναι καλό να απευθύνονται σε πτυχιούχους διαιτολόγους διατροφολόγους με άδεια άσκησης επαγγέλματος". 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!