GOSSIP

Η Celine Dion θα κάνει χειρουργείο - Δείτε γιατί ακύρωσε τις συναυλίες της

Χιλιάδες φαν της διάσημης τραγουδίστριας Celine Dion απογοητεύτηκαν και ανησύχησαν όταν ανακοινώθηκε πως η σταρ ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες της συναυλίες 9οι περισσότερες στο Λας Βέγκας) για λόγους υγείας.

Σε σχετική ανακοίνωση η Celine εξήγησε πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στην ευσταχιανή σάλπιγγα και πρέπει να κάνει χειρουργείο.


 Η ευσταχιανή σάλπιγγα είναι πόρος (σωλήνας), με τον οποίο συγκοινωνεί το μέσο αυτί με το ρινοφάρυγγα και σύμφωνα με τους ειδικούς, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Celine Dion δεν της επιτρέπει να τραγουδάει σωστά, αφού δημιουργεί προβλήματα στην ακοή. Συγκεκριμένα το συγεκριμένο πρόβλημα υγείας μπορεί να σου δημιουργήσει την αίσθηση πως ακούς διπλά τη φωνή σου (σαν ηχώ) ακούς μπερδεμένους ήχους, έχεις την αίσθηση της ανάσας στο αυτί σου και νιώθεις συνέχεια πως κάτι έχει φράξει το αυτί σου. 


Η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει το πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο και ακολουθούσε ειδική θεραπεία, η οποία όμως δεν απέδωσε και πλέον το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο. Η Celine θα επιστρέψει στη δοουλειά της και θα κάνει ξανά συναυλίες μετά τις 22 Μαΐου. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!