ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 19 Μαρτίου 2018

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι να συναναστραφείς με ανθρώπους που ξέρεις πως υπάρχει ταύτιση απόψεων καθώς είναι ο μόνος τρόπος να νιώσεις πώς μπορείς να χαλαρώσεις. η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να είσαι διαλλακτικός/η σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που αντιτίθεται στα δικά σου πιστεύω. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο καθώς σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις θα το κάνεις με έντονο τρόπο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  σε βάλει στη διαδικασία να χειριστείς συναισθηματικά τους άλλους προκειμένου να πάρεις αυτό που επιθυμείς. Το φαινόμενο θα είναι ιδιαίτερα έντονο σε επαγγελματικά ζητήματα και θα πρέπει να προσέξεις να μην πέσεις στην παγίδα του ίδιου σου του εαυτού. Το απόγευμα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό και είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε ξαφνικές αποφάσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να πλήξουν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Σήμερα είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις κάθε ζήτημα που αφορά εσάς σαν ζήτημα "ζωής και θανάτου" με αποτέλεσμα να είσαι στην πρίζα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να μην συνεχίσει αν δεν συγκρατήσεις την παρόρμηση σου και τον εκνευρισμό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα καχύποπτος/η με όλους και πολύ πιθανό ακόμα και με τους ανθρώπους που δεν έχεις κανένα λόγο  να τους επιρρίψεις ευθύνες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την καχυποψία σου. Ακόμα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιβάλεις τις ιδέες σου και τις απόψεις σου με έντονο τρόπο σε μία συζήτηση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό  θα σου αποκαλύψει πράγματα τα οποία δεν είχες κατά νου και θα φέρει μπροστά σου ανθρώπους που πιθανόν να μην περίμενες να δεις.

Είναι πιθανό να πιέσεις τον/τη σύντροφό σου σήμερα καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να ακούσεις το όχι σαν επιλογή απάντησης από μέρους του/της. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται μία χαλαρή προσέγγιση και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού ή επίδειξη ισχύος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δεις φίλους σου και αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/Η με τη διαχείριση κάποιων θεμάτων που αφορούν την παρέα σου. Αιτία είναι το τετράγωνο  που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το οποίο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιβάλεις τη γνώμη σου  με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Το απόγευμα η σύνοδος της σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να γίνει η σπίθα που θα εγείρει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και τους φίλους σου. Κράτησε μία διακριτική στάση σήμερα ιδιαίτερα σε θέματα που δεν σε αφορούν και μη ρισκάρεις φιλίες  που έχουν αποδείξει τι αξίζουν.

Σήμερα θέλεις την απόλυτη αφοσίωση από τον/τη σύντροφό σου όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να απαιτήσεις αλλά να κερδίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί διακριτικές κινήσεις αν θέλεις να εξελιχθεί για αυτό προσπάθησε να την προσεγγίσεις με τακτ!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα εξακολουθούν να βρίσκονται πρώτα στη λίστα με τα "πρέπει" σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με αυτά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να  φέρεις τους άλλους στο δικό σου τρόπο σκέψης όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο, για αυτό θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εκπλήξεις σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα ή σε κάτι που σχετίζεται με το σπίτι σου!

Σήμερα θα έχεις αρκετές δουλειές και ίσως να μην προλάβεις να δεις τον/τη σύντροφό σου όμως δεν χρειάζεται να του/ης δημιουργήσεις τύψεις και να του/ης συμπεριφέρεσαι  σαν να φταίει εκείνος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να έχεις μία έκπληξη από μία πρόσφατη γνωριμία σου!

 

ΛΕΩΝ

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι να συναναστραφείς με ανθρώπους που ξέρεις πως υπάρχει ταύτιση απόψεων καθώς είναι ο μόνος τρόπος να νιώσεις πώς μπορείς να χαλαρώσεις. η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να είσαι διαλλακτικός/η σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που αντιτίθεται στα δικά σου πιστεύω. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ένα νέο που σχετίζεται με το εξωτερικό και αυτό μπορεί να είναι ακόμα και ένα απίθανο ταξίδι.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να τσακωθείς με τον/τη σύντροφό σου λόγω του τρόπου  που θα υπερασπιστείς τις απόψεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά και να εξελιχθεί αρκεί να μην πιέζεις καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σκέψεις σχετικά με γεγονότα του παρελθόντος καλά κρατούν και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό εξακολουθεί να τις αναμοχλεύει και να σε κάνει να νιώθεις πως δεν έχεις τον έλεγχο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη να επιβληθείς ακόμα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να τους αποδείξεις πως έχεις δίκιο για αυτά που σκέφτεσαι. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα σε βάλει στη διαδικασία να προετοιμάσεις μία μεγάλη αλλαγή  που να αφορά είτε κάποιο οικονομικό είτε κάποιο αισθηματικό ζήτημα. Οτιδήποτε και αν έχεις κατά νου φρόντισε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς σίγουρα θα σε ζημιώσουν.

Σήμερα θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μην αφήσεις το τερατάκι της ζήλειας να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα φέρει μια έκπληξη σε ένα αισθηματικό ζήτημα και η συνέχεια θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα το διαχειριστείς.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι επαφές με τους άλλους θα είναι δύσκολη υπόθεση σήμερα και θα πρέπει τις διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιβληθείς στους αγαπημένους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Η δράση φέρνει αντίδραση για αυτό και θα πρέπει να καταπνίξεις αυτή την τάση σου. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για σήμερα. Πάρε βαθιές ανάσες και μην αφήσεις την παρόρμηση να δημιουργήσει θέματα σε σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα μπορεί να έχεις δίκιο για κάτι που θέλεις να πεις στον/στη σύντροφό σου όμως ο τρόπος που θα το πεις θα είναι αυτός που θα έχει σημασία. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς οι εγωκεντρικές σου τάσεις δεν θα τα βοηθήσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου υπενθυμίζει δουλειές και υποχρεώσεις που πρέπει να βάλεις σε μία τάξη ώστε να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα προκαλέσει δυσφορία στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου ιδιαίτερα αν έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου. Επικεντρώσου στις υποχρεώσεις σου και μην απορροφηθείς σε ανούσιες συζητήσεις και σε προσπάθειες να πείσεις τους άλλους για τις απόψεις σου. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την ένταση της καθημερινότητας για αυτό προτίμησε να πας ένα περίπατο προκειμένου να μπορέσεις να αποφορτιστείς.

Σήμερα ενδέχεται να εκνευριστείς με το ταίρι σου που θα έχει ένα διαφορετικό τρόπο από τον δικό σου για να κάνει τις δουλειές του. Αν είσαι ελεύθερος η υπερβολική προσοχή που θα δείξεις στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα για αυτό κράτησε αποστάσεις ασφαλείας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλη μία μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού και δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει για λίγο ξανά παιδί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω πιθανό να σου δημιουργήσει την ανάγκη να σε προσέξουν οι άλλοι. Για να το επιτύχεις μπορεί να έχεις μια περίεργη συμπεριφορά και αυτό θα κάνει τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου να αναρωτιούνται τι έπαθες. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό  θα ενισχύσει την ανάγκη σου για προσοχή με αποτέλεσμα να εκνευριστείς και να ξεκινήσεις να γκρινιάζεις σε περίπτωση που δεν γίνει η επιθυμία σου.

Πάρε  τον/τη σύντροφό σου και κάνετε μία βόλτα καθώς αν παραμείνετε αδρανείς σήμερα όλο και κάτι θα βρείτε να εκνευριστείτε μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ο παλιμπαιδισμός σου δεν θα βοηθήσει μία νέα η πρόσφατη γνωριμία καθώς εσύ μπορεί να το βρεις χαριτωμένο αλλά ενδέχεται να ξεπεράσεις τα όρια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σου σήμερα -όπως και τις τελευταίες μέρες- είναι στραμμένη σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό πιθανό να έχει προκαλέσει μία έντονη κινητικότητα που το αφορά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει απόλυτο/η και αυστηρό/η με τους δικούς σου ανθρώπους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα εντός οικίας. Απόφυγε να συζητήσεις σημαντικά ζητήματα σήμερα και μην πάρεις καμία απόφαση κάτω από συναισθηματική υπερχείλιση ή  λόγω εγωιστικών αναγκών. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα εντείνει την ανησυχία εντός σου και σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η αν δεν θέλεις "να βγει" στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Οι διαφωνίες με τον/τη σύντροφό σου δεν θα είναι εποικοδομητικές σήμερα καθώς μπορούν να σας βάλουν σε μεγάλες αντιπαραθέσεις εξαιτίας της άρνησης  που θα έχεις να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να χάσεις το τακτ σου σε ένα αισθηματικό ζήτημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρό σου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και σήμερα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα δεχτεί εύκολα μία διαφορετική άποψη από τη δική σου με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να ηρεμήσεις αν δεν επιτυχείς να την αλλάξεις. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό σου εφιστά την προσοχή αφενός στα νεύρα σου και αφετέρου στον τρόπο που οδηγείς καθώς  πάνω στη βιασύνη και τη νευρικότητα σου μπορεί να "σκοντάψεις".

Σήμερα θα είναι δύσκολο να αφήσεις τον/τη σύντροφό σου τη δυνατότητα να επιλέξει τη γνώμη του καθώς αν δεν συμφωνήσει μαζί σου θα εκνευριστείς πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται δύο απαραίτητα πράγματα. Να έχεις υπομονή και να μην εμπλέξεις τρίτους σε ζητήματα που την αφορούν!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανασφάλεια που σε έχει πιάσει τις τελευταίες ημέρες συνεχίζεται και σήμερα καθώς η αλήθεια είναι πως η Σελήνη από τον Κριό δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και ανησυχία σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε παρασύρει και να πάρεις μία απόφαση που θα βοηθήσει τα οικονομικά σου, θυσιάζοντας όμως κάτι άλλο όπως είναι ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος σου. Σκέψου αν αξίζει το τίμημα προτού αποφασίσεις. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ευκαιρίες που αν εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η σε κάποιο οικονομικό σου ζήτημα όμως σε κάθε περίπτωση δεν θα ευνοήσει ριψοκίνδυνα ανοίγματα.

Σήμερα ενδέχεται να γίνεις απότομος/η με το ταίρι σου ακόμα και αν δεν το καταλάβεις καθώς μία σου κουβέντα μπορεί να χτυπήσει τις ευαίσθητες χορδές του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία πιθανόν να σε αποσυντονίσει και να σε οδηγήσει σε μία λάθος προσέγγιση, περισσότερο πιεστική από αυτό που χρειάζεται για να δείξεις το ενδιαφέρον σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!