GOOD LIFE

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συναυλία “Through Music we Become”

Ο Οργανισμός Sistema Cyprus συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό της Κύπρου με μια συναυλία σε συνεργασία με την Cyprus Chamber Orchestra.

Η συναυλία, με τίτλο “Through Music we Become”,  υπό τη διεύθυνση του Βενεζουελάνου Μαέστρου Gerardo Estrada Martinez, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στο Κινηματοθέατρο Παλλάς και τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη.

Μια αλλιώτικη συναυλία αφού επίτιμοι καλεσμένοι ήταν παιδιά και γονείς από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο της Φανερωμένης που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε πρώτη επαφή με μια συμφωνική ορχήστρα. Η συναυλία ολοκληρώθηκε με τα παιδιά της Φανερωμένης να ανεβαίνουν στη σκηνή και να παρουσιάζουν ένα body percussion με την ορχήστρα να τους συνοδεύει. Αυτή ήταν και η στιγμή που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι, "Η ιδέα της υιοθέτησης των αρχών του παγκοσμίως γνωστού μουσικο- κοινωνικού προγράμματος El Sistema στην Κύπρο, από μια ομάδα εμπνευσμένων, νέων ανθρώπων, που επιθυμούν να προσφέρουν σε παιδιά με λιγότερες ευκαιρίες, μας άγγιξε ιδιαίτερα στο Δήμο Λευκωσίας και αγκαλιάστηκε αμέσως από το Πολυδύναμο Κέντρο μας ενώ σύντομα ευελπιστούμε ότι θα επεκταθεί, με τη στήριξη του Δήμου μας”.

 

ΦΩΤΟ: Μάριος Παπαφωτίου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!