THE ANALYZER

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε έντονο καβγά με συμπαίκτρια της; [βίντεο]

Μπορεί η ομάδα των Διάσημων να δείχνει πιο ενωμένη σε σύγκριση με την ομάδα των Μαχητών, αλλά φαίνεται πως δεν λείπουν οι καβγάδες και μεταξύ των Διάσημων του Survivor.

Την αποκάλυψη πως υπάρχουν στιγμές έντασης και στην ομάδα των Διάσημων, που δεν τις έχουν δείξει οι τηλεοπτικές κάμερες, έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor Κατερίνα Χαλικιά.


Η Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένη στα πλατό της εκπομπής Survivor Πανόραμα και είπε στη Ντορέτα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο πως υπήρξε μια στιγμή έντασης μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και κάποιας συμπαίκτριας της (την οποία όμως αρνήθηκε να κατονομάσει). Ο καβγάς έγινε με αφορμή το γεγονός πως η Κωσνταντίνα, που εκείνη την εβδομάδα ήταν υποψήφια για αποχώρηση, ήθελε να αγωνιστεί καθώς δεν ήξερε αν θα παραμείνει στο παιχνίδι και ήθελε να συμμετέχει σε ένα αγώνισμα έστω και για τελευταία φορά.


Μεταξύ άλλων η Κατερίνα είπε: "Δεν έπαιξε εκείνη την ημέρα ενώ ήθελε. Εκεί υπήρξε μια ρήξη, όχι μπροστά στις κάμερες, έγινε ένας τσακωμός. Υπήρξε έντονη ρήξη μεταξύ της Κωνσταντίνας και μιας άλλης παίκτριας. Είχαν έναν πολύ έντονο τσακωμό"


Δείτε το σχετικό βίντεο με τις αποκαλύψεις της Κατερίνας 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!