THE ANALYZER

Η Λάουρα αποκάλυψε κάτι που απαγορεύεται να κάνουν όλοι στο Survivor

Μια απαγόρευση που έχει επιβάλλει η παραγωγή του Survivor σε όλους τους παίκτες (και πέρυσι και φέτος) εξηγεί την "περίεργη" συμπεριφορά μιας φετινής παίκτριας του Survivor η οποία συζητήθηκε πολύ.

Η πρώην παίκτρια των Διάσημων Λάουρα Νάργες ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα με τη Ζωή, η οποία, όμως, δεν της έδινε καμία σημασία και η Λάουρα εξήγησε πως αυτός είναι κανόνας του παιχνιδιού.

Η Λάουρα αποκάλυψε πως κάτι παρόμοιο έκανε η Ειρήνη Κολιδά στην Σόφη Πασχάλη, παρόλο που δεν επιτρεπόταν. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε, από την πλευρά του, πως  η παραγωγή είχε απαγορεύσει σε όλους τους παίκτες να μιλάνε με τους αντίπαλους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

"Θυμάμαι μας έλεγε πέρυσι η Σόφη ότι το έκανε συνέχεια και η Κολιδά. Και η Σόφη ήταν σε μια κατάσταση ότι “πρέπει να συγκεντρωθώ τώρα”. Μίλαγε, ενώ δεν επιτρεπόταν αυτό γιατί είναι χωριστές οι δύο ομάδες, αλλά ξεχνιέσαι. Είναι η μία πλευρά που θέλει να σπάσει τον πάγο και η άλλη πλευρά που λειτουργεί με το “χρειάζομαι τη συγκέντρωσή μου αυτή τη στιγμή” και έτσι μάλλον λειτουργεί και η Ζωή", είπε η Λάουρα Νάργες.

"Όντως δεν επιτρεπόταν να μιλάτε μεταξύ σας;», ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Και στον πάγκο που καθόμασταν δίπλα δίπλα απαγορευόταν να πιάσουμε συζήτηση ή έστω και μια ερώτηση να κάνουμε στην αντίπαλη ομάδα".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!