THE ANALYZER

Ο «Survivor Analyzer» απαντά στα ερωτήματά σας

Χθες είδαμε άλλο ένα επεισόδιο του «The Analyzer» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να σχολιάζει τα όσα συνέβησαν στο προχθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2».

Μεταξύ άλλων σχολίασε τον αγώνα επάθλου της Κυριακής, την αποχώρηση της Χαλικιάς και την κριτική που πήρε η Ξένια για την ψήφο της. Επιπλέον μίλησε και για τον νέο παρουσιαστή που αναμένεται να φτάσει στον Άγιο Δομίνικο.

Αρκετές ήταν και χθες οι ερωτήσεις προς τον Μάριο, και παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις απαντήσεις.

 

Μάριος: Πιστεύω πως η Δαλάκα θα φτάσει αρκετά μακριά στο παιχνίδι επειδή έχει δείξει πως αγωνιστικά είναι πάρα πολύ δυνατή.

 

Μάριος: Σχετικά με το παιχνίδι με τους Τούρκους που ακούγεται ότι θα πάει ένα μήνα, απ’ ότι γνωρίζω το Survivor φέτος είναι Best Stars, και οι παίχτες οι οποίοι είναι μέσα, είναι από τους καλύτερους παίκτες που είχαν ποτέ στο Survivor.

 

Μάριος: Δεν πιστεύω ότι φέτος είναι καλύτεροι αγωνιστικά από πέρυσι, όμως σαν σύνολο οι δύο ομάδες φαίνονται πιο αθλητικοί τύποι.

 

Μάριος: Η Μελίνα έχει δείξει ότι είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια και σίγουρα οι συνθήκες οι οποίες ζούνε τα παιδιά, σίγουρα δεν τους βοηθά πάντα να βγάζουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ειρωνικοί οι πανηγυρισμοί της.  

 

Μάριος: Ο Νικόλας πιστεύω ότι έγινε πιο γρήγορος επειδή έχασε βάρος αλλά πρέπει να τα βρει και λίγο στο στόχο.

 

Μάριος: Πιστεύω πως ναι, κάποιοι ακολουθούν κάποια στρατηγική και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού.  

 

Μάριος: Ναι, πιστεύω πως υπάρχουν πράξεις τις οποίες βλέπουμε και είναι προφανές ότι κάποιοι προσπαθούν να μιμηθούν κάποιους. Αυτό νομίζω δεν αρέσει στον κόσμο και ελπίζω στην πορεία να αλλάξει.  

 

Μάριος: Σίγουρα το να έχεις ένα κρεβάτι σε βοηθά πάρα πολύ και στην ξεκούραση και στα αγωνίσματα. Είναι ένα διαφορετικό Survivor και ίσως η παραγωγή ήθελε να βάλει κάποια διαφορετικά στοιχεία μέσα.

 

Μάριος: Δεν μου αρέσει που η Ροδάνθη δέχεται ένα είδος bullying, όμως να μην ξεχνάμε ότι εμείς βλέπουμε μόνο τρείς ώρες, ενώ τα παιδιά βρίσκονται εκεί 24 ώρες άρα δεν τα βλέπουμε όλα.

 

Μάριος: Ναι, γιατί όχι.  

 

Τέλος, μην ξεχάσετε να δείτε το επόμενο επεισόδιο «The Analyzer» απόψε, στις 20:45. H εκπομπή προβάλλεται, στο Facebook του Sigmalive Magazine, στο κανάλι του Sigmalive Magazine στο Youtube και στο ακόλουθο link: http://mag.sigmalive.com/the-analyzer

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!