ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2018

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου αυτόν του Υδροχόου - Λέοντα θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και στις απαιτήσεις των άλλων από εσένα.

ΚΡΙΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα φέρει καρμικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις τις αισθηματικές σου ανάγκες και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για  να τις καλύψεις. Από την  άλλη είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε κάνουν να αλλάξεις τα σχέδια που έχεις κατά νου. Νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλοι έρωτες είναι από τα πιθανά σενάρια της ημέρας που θα σε αποδιοργανώσουν αλλά θα είναι υπέρ σου!

Η αισθηματική σου ζωή θα έχει αλλαγές σήμερα καθώς πιθανό να θελήσεις να αποδεσμευτείς από μια σχέση που νιώθεις πως σε κρατάει πίσω και να μπεις σε μια νέα. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις φρόντισε να την έχεις σκεφτεί καλά καθώς οι πλανητικές επιρροές δίνουν μόνιμα αποτελέσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και λόγω αυτού δεν αποκλείεται να βρεις αφορμές για να τη διοχετεύσεις στους δικούς σου ανθρώπους. Πιθανό να αισθανθείς πως η οικογένεια σου δεν είναι υποστηρικτική στις ανάγκες σου και ίσως νιώσεις πως δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτό που επιθυμείς. Αυτά μπορεί να συμβαίνουν αλλά και πάλι θα έχεις την τάση να τα  μεγεθύνει λόγω εσωτερικού αναβρασμού. Μην  πάρεις αποφάσεις σήμερα και κράτησε ένα χαμηλό προφίλ.

Το ταίρι σου μπορεί να υποστεί τη συναισθηματική υπερχείλιση σου αλλά δεν είναι εκείνο υπεύθυνο για αυτή και δεν πρέπει να το μαλώνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι καρμική και θα το νιώσεις κατευθείαν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα δημιουργήσει την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, τους φόβους σου και οτιδήποτε σε κρατάει ανήσυχο/η. Η αλήθεια είναι πως θα νιώθεις συναισθηματικά φορτισμένος/η και αυτό δεν θα βοηθήσει την κατάσταση καθώς δεν θα έχεις το σωστό τρόπο να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις. Η αλληλεπίδραση σου με τους άλλους και ο τρόπος επικοινωνίας σας θα είναι εκείνα που θα σου δείξουν πως πρέπει να κινηθείς. Είναι πιθανό να μη σου πουν πως νιώθουν ή αν σε καταλαβαίνουν αλλά σίγουρα θα σου το δείξουν για αυτό δώσε προσοχή.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να έχει ζητήματα σήμερα και θα πρέπει να αφουγκραστείς τι είναι εκείνο που θέλει να σου πει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις πως μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις ξανά και ίσως να αναθεωρήσεις το οικονομικό σου πλάνο. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις χρήματα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να "πουλήσεις" καλύτερα τις δυνατότητες σου εκεί που θα υπάρξει ενδιαφέρον. Πρόσεξε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θέλεις να έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα καθώς είναι πιθανό να μείνουν για μεγάλο διάστημα!

Το ταίρι σου θα ποντάρει σε εσένα το θέμα μας είναι πως εσύ δεν ποντάρεις στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σου δημιουργήσει αισθηματική αναστάτωση αλλά θα σε βγάλει και από τις σκέψεις για οικονομικά ζητήματα.

 

ΛΕΩΝ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου αυτόν του Υδροχόου - Λέοντα, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις ξανά προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και κάθε τι που σχετίζεται με εσένα και τους άλλους. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως οι άλλοι δεν σε υπολογίζουν τόσο όσο νόμιζες ή πως δεν μπορείς να τους παρασύρεις στο δικό σου τρόπο σκέψης. Κατανόησε πως οι ανάγκες σου μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές των άλλων αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να βρεθείς απέναντι τους. Αποστασιοποιήσου από ανθρώπους που μπορούν να σε εκνευρίσουν καθώς αυτό θα είναι εύκολο σήμερα.

Σήμερα μπορεί να έχεις πάρει αποφάσεις για τη σχέση σου όμως καλό θα είναι να μην αποφασίσεις εν βρασμώ. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει ένα έντονα καρμικό χαρακτήρα που δεν θα σου επιτρέψει να την αγνοήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα, κρυφές σκέψεις και την ανάγκη για αλλαγές. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις τις αλλαγές από ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα καθώς θα διαπιστώσεις πως σε έχει κουράσει πολύ. Δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις και μπορείς να ξεκινήσεις με μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές που θα βοηθήσουν η ψυχολογία σου. Προσοχή στη δουλειά καθώς το εργασιακό σου περιβάλλον δεν θα είναι φιλικά προσκείμενο σε εσένα και ενδέχεται να έχει ήδη δημιουργηθεί παρασκήνιο!

Ο/η σύντροφός σου μπορεί να είναι μια από τις αλλαγές που έχεις κατά νου αλλά θα πρέπει να πάρεις την απόφαση συνειδητοποιημένα και όχι εν βρασμώ. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα αλλάξει την καθημερινότητα σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα σε βάλει στη διαδικασία να διαπραγματευτείς τη θέση σου στα πράγματα , σε συλλόγους αλλά και σε φιλικές σχέσεις. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν ζητήματα μεταξύ φίλων και θα πρέπει να επικαλεστείς τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Προσοχή καθώς μπορεί να προκύψουν και ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα προκαλέσουν τον εκνευρισμό σου κυρίως αν εμπλακούν και άλλα άτομα με αυτά!

Σήμερα ο αναβρασμός που νιώθεις δεν είναι ευνοϊκός για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας με αφορμή οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η οι κοινωνικές επαφές θα βοηθήσουν και τα αισθηματικά σου ζητήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα  Υδροχόου - Λέοντα θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις κατά πόσο οι επαγγελματικοί σου στόχοι και οι επαγγελματικές σου ανάγκες μπορούν να συμβαδίσουν με τις προσωπικές. Σήμερα είναι πιθανό να είσαι μπερδεμένος/η για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αλλάξεις ρότα. Μικρά ζητήματα μπορούν να προκύψουν και στην οικογενειακή εστία και να χρειαστεί η συμβολή σου και η βοήθεια σου. Προσπάθησε να είσαι παρών/ουσα σε ένα οικείο πρόσωπο που θα χρειαστεί τη βοήθεια σου.

Το ταίρι σου θα βρεθεί παραγκωνισμένο σήμερα καθώς υπάρχουν άλλα ζητήματα που σε απασχολούν αλλά θα πρέπει να του το εξηγήσεις και να δικαιολογηθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία ή μια εξέλιξη στα αισθηματικά σου θα σε κάνει να αλλάξεις προτεραιότητες και ανάγκες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα δημιουργήσει συνθήκες για να κάνεις μια απόδραση από την πόλη, τη δουλειά και τις υποχρεώσεις! Ακόμα είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις νέες γνώσεις! Μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις και τα σχέδια θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τις εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Αυτές μπορεί να προέρχονται είτε από τα παραπάνω θέματα είτε από άλλα όμως θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, να σε εκνευρίσουν.

Το ταίρι σου θα αποτελέσει την αφορμή για να σκεφτείς να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει! Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να αναγκαστείς να υπερασπιστείς μια πρόσφατη σου γνωριμία στον περίγυρο σου και αυτό θα σε εκνευρίσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια τα εσώψυχα σου και τις βαθύτερες σου σκέψεις. Αυτό θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους καθώς θα φορτίσει την ατμόσφαιρα. Είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις συναισθηματικές ανάγκες που δεν έχουν καλυφθεί και θα προσπαθήσεις να τις αναγνωρίσεις αρχικά και μετά να περάσεις στη δράση. Οι άλλοι θα είναι κόκκινο πανί για εσένα σήμερα καθώς θα διαπιστώσεις πως σε έχουν κρατήσει δέσμιο/α καταστάσεων αλλά καλύτερα να προτιμήσεις τη διπλωματική οδό για οτιδήποτε θελήσεις να τους πεις.

Σήμερα κάποιες σκέψεις σχετικά με τη σχέση σου πιθανό να σε αναστατώσουν και αυτό θα γίνει αφορμή για να δημιουργήσεις απόσταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία θα έχει έντονο άρωμα παρελθόντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου αυτόν του Υδροχόου - Λέοντα θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και στις απαιτήσεις των άλλων από εσένα. Χρειάζεται να βρεις τη χρυσή τομή καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν προστριβές και η συναισθηματική σου αναστάτωση θα σε κάνει να δεις δικούς σου ανθρώπους -όπως στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου- σαν εχθρούς σου. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και συζήτησε οτιδήποτε σε πειράζει και μην αναλώνεσαι σε υπερβολές και εντάσεις που όχι μόνο δεν θα ωφελήσουν την κατάσταση αλλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα!

Σήμερα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς και μόνο ο τρόπος που θα πεις κάτι στο ταίρι σου θα είναι παρεξηγήσιμος. Αν είσαι ελεύθερος/η οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν σήμερα και σχετίζονται με τα αισθηματικά σου θέματα θα έρθουν για να μείνουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τρόπους προκειμένου να διώξεις από την καθημερινότητα σου οτιδήποτε νιώθεις πως σε πιέζει. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση καθώς είναι πιθανό να σου περνά από το μυαλό να αλλάξεις ακόμα και εργασία! Οι ανάγκες σου πιθανό να μην καλύπτονται και να το ξέρεις όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως οι σημαντικές αλλαγές χρειάζονται πλάνο και δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη! Προσοχή στο παρασκήνιο αλλά και στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Απόφυγε να εκτονώσεις στο ταίρι σου την αναστάτωση που νιώθεις και βρες χρόνο για εκείνο καθώς μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μόνο τυχαία δεν είναι και θα το καταλάβεις διαισθητικά!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!