VIRAL

Πολλοί θύμωσαν με αυτό το "ανάρμοστο" μήνυμα του Sylvester Stallone

Ο δημοφιλής ηθοποιός που ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη τον Ρόκι και τον Ράμπο, κατάφερε να προκαλέσει βροχή από επικριτικά σχόλια στο twitter.

Στα 71 του χρόνια ο Sly, έχει αποκτήσει 3 πανέμορφες κόρες (τις Sistine, Sophia και Scarlet) και έναν γιο (τον Sage) και ο Stallone νιώθει περήφανος για όλα του τα παιδιά.


Όμως μάλλον το παράκανε με την περηφάνια του για τις όμορφες κόρες του, γιατί ανέβασε στο twitter ένα μήνυμα που συνοδεύονταν από δύο φωτογραφίες με τις κόρες του Sophia και Sistine. Το μήνυμα προέρχονταν από δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού εντύπου Daily Star, το οποίο περιέγραφε τις κόρες του Stallone ως "σεξοβόμβες" και τις πόζες τους ως "καυτές".


Και αμέσως πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να θυμίσουν στον Stallone πως είναι ανάρμοστο για έναν πατέρα να καμαρώνει για τις ημίγυμνες πόζες των παιδιών του.

 


Κάποιοι δε άρχισαν να σχολιάζουν πως ο Sly τους θυμίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θα έβγαινε ερωτικό ραντεβού με την κόρη του Ivanka και είχε προκαλέσει σάλο.

 


Ο Stallone έσπευσε να σβήσει το μήνυμα από το twitter, αλλά τα αρνητικά σχόλια συνεχίζουν να πέφτουν βροχή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!