VIRAL

O Chris Pratt με ένα ποστ για ένα αρνί προκάλεσε την οργή όλων των vegans

Ο χολιγουντιανός σταρ και πρωταγωνιστής τεράστιων επιτυχιών όπως το Jurasic World, o δημοφιλής Chris Pratt, μάλλον θέλησε να κάνει χιούμορ, αλλά κατάφερε να εξοργίσει χιλιάδες χορτοφάγους και ζωόφιλους.

Ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers του στο Instagram, τα κομμάτια κρέατος που απέφερε η σφαγή ενός αρνιού, το οποίο είχε μεγαλώσει σε φάρμα που ανήκει στον Pratt.


O Chris εξηγεί πως αυτό το κρέας είναι για να το χαρούν φίλοι, αλλά πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να πουλούν κρέατα από την φάρμα και στην αγορά.

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on Jan 16, 2018 at 1:00am PST


Το πρόβλημα είναι πως αυτό το ποστ συνόδευε μια τεράστια περιγραφή όπου ο Chris με μάλλον χιουμοριστική διάθεση έλεγε πόσο ευτυχισμένο ήταν αυτό το προβατάκι και πόσο ήσυχα και χωρίς στρες πέθανε και πως ο χασάπης του μετά το τεμάχισε ("έκανε τα μαγικά του" λέει χαρακτηριστικά) και έβγαλε όλα αυτά τα κομμάτια κρέατος. Αυτή η λεπτομερής περιγραφή ήταν που εξόργισε τόσο τους ζωόφιλους όσο και τους vegetarians και τα αρνητικά σχόλια πέφτουν βροχή.


Πάντως ο Chris δεν πτοείται και ανέβασε και μια φωτογραφία με μια κότα από την φάρμα του, γράφοντας "έχει αβγά και ξέρει πως να τα χρησιμοποιήσει".
 

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on Jan 16, 2018 at 2:00am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!