ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2018

 Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και μπορεί να φέρει εργασιακές εκκρεμότητες στο προσκήνιο ή ακόμα και οικογενειακές.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα οι κρυφές σου σκέψεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σου προκαλέσουν δυσθυμία καθώς θα έχεις την τάση να τα πάρεις όλα πολύ σοβαρά, ακόμα και αυτά που δεν χρειάζεται. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και δεν θα σε αφήσει να είσαι διαλλακτικός/η με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Η γενικότερη ανησυχία σου πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις για αυτό απόφυγε τις στενές επαφές με συνεργάτες, συνεταίρους αλλά και το/η σύντροφο σου καθώς δεν θα έχεις ειρηνικές διαθέσεις!

Επίλεξε να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο με το ταίρι σου καθώς σήμερα θα είναι εύκολο να περάσεις από τη μια κατάσταση στην άλλη. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στο πάθος και τη λογική.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σχέσεων καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος θα είναι εκείνοι που θα έχουν μεγάλη επιρροή με τη γνώμη τους και μπορεί να σε παρασύρουν σε αποφάσεις που δεν ανήκουν στο δικό σου τρόπο σκέψης. Επίλεξε αν θα ακολουθήσεις τις συμβουλές τους και μη ξεχνάς πως την ευθύνη των αποφάσεων σου θα την έχεις εσύ. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις που αφορούν ένα νέο εγχείρημα σου ή μια νέα συνεργασία αλλά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν αξιολογήσεις τις προτάσεις που θα έχεις.

Το ταίρι σου θα σε επηρεάσει αρκετά με τη γνώμη του σήμερα και μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια συνάντηση θα σου εξάψει το ενδιαφέρον και θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μια νέα σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα και πιθανό να χρειαστεί να αλλάξεις για λίγο το ημερήσιο πλάνο σου ώστε να καταφέρεις να "συμμαζέψεις" τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και μπορεί να φέρει εργασιακές εκκρεμότητες στο προσκήνιο ή ακόμα και οικογενειακές, καθώς κάποιος δικός σου μπορεί να χρειαστεί τη συνδρομή σου σε κάποια δουλειά. Είναι πιθανό να χρειαστεί να θυσιάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο αλλά σκέψου πως αξίζει καθώς θα τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου!

Το ταίρι σου μπορεί να μην έχει άπλετο χρόνο μαζί σου λόγω των υποχρεώσεων σου, αλλά είναι στο χέρι σου να περάσετε όμορφα ακόμα και με περιορισμένο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα δεν θα έχεις αρκετό χρόνο για τα προσωπικά σου ζητήματα για αυτό καλύτερα να τα κρατήσεις σε αναμονή και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως η διάθεση σου θα πάρει την ανιούσα καθώς η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα ενισχύσει αυτό το συναίσθημα! Επίλεξε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή να βρεις ένα καινούριο χόμπι για να γεμίσεις ευχάριστα τις ελεύθερες σου ώρες. Ο έρωτας θα έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου τότε το φλερτ θα γίνει η κύρια ασχολία σου, καθώς η δημοτικότητα στο φιλικό σου περιβάλλον θα ανέβει κατακόρυφα!

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου σήμερα καθώς ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεση σου! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση αρκεί να προσέξεις τον ύπερ-ενθουσιασμό σου!

 

 ΛΕΩΝ

Η τάση σου για παράπονα θα γίνει εμφανής σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου υπενθυμίσει όλες τις αδικίες που θεωρείς πως έχεις υποστεί. Αυτό θα σε κάνει εσωστρεφή και πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να παραπονιέσαι στους δικούς σου καθώς όλο και κάτι θα θυμηθείς πως έχουν κάνει και σε έχει πειράξει. Απόφυγε να μεταφέρεις προσωπικά σου ζητήματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς θα επηρεάσουν και τα θέματα της δουλειάς σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς τη συναισθηματική σου αναστάτωση και κράτησε τα "εν οίκω" εκεί όπου ανήκουν!

Σήμερα έχεις ανάγκη από στοργή, φροντίδα και προδέρμ για αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μικρά παράπονα στο ταίρι σου για να τραβήξεις την προσοχή του. Αν είσαι ελεύθερος/η μη δείξεις την "αχίλλειο πτέρνα" σου σε κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα μέχρι να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαφές με φίλους και συγγενείς ευνοούνται σήμερα καθώς η  Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε κάνει υπέρ του δέοντος κοινωνικό/η! Ένα τηλέφωνο σε αδέρφια, ξαδέρφια ή κάποιο γνωστό σου μπορεί να γίνει η αφορμή για βόλτες και συναντήσεις μαζί τους που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Αν στο ημερήσιο πλάνο σου βρίσκεται και μια έξοδο στα μαγαζιά για αγορές, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να πάρεις πράγματα που δεν σου χρειάζονται.

Σήμερα επίλεξε να βρεθείς με το ταίρι σου και αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς θα περάσετε καλύτερα αν είστε με παρέα παρά αν μείνετε οι δύο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το στενό σου περιβάλλον θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου για αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να αυξήσεις το περιεχόμενο του! Βέβαια η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει λογαριασμούς και υποχρεώσεις που έχεις με αποτέλεσμα να αγχωθείς ακόμα και χωρίς να συντρέχει λόγος. Μια ιδέα μπορεί να σου αποφέρει κέρδος αν την υλοποιήσεις και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις τα βήματα που χρειάζονται. Πρόσεξε μόνο να μην σπαταλήσεις το χρόνο σου σε ατέρμονες σκέψεις που δε φέρουν κανένα αποτέλεσμα!

Σήμερα θα θελήσεις να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου αλλά ο τρόπος σου μπορεί να παρερμηνευτεί και να νομίζει πως σε έπιασε κρίση ζήλειας! Αν είσαι ελεύθερος/η ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση σου και μην αφήσεις μια νέα γνωριμία να καταλάβει πως σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειες σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει συναισθηματικές μεταβολές που θα γίνουν αμέσως αντιληπτές στους στενούς σου συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Αυτό θα γίνει και η αφορμή για να δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να δείξεις τι ακριβώς θέλεις. Κράτησε τα προσχήματα και μη γίνεις εριστικός/η και απότομος με ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν είχες κανένα πρόβλημα. Αν νιώσεις πως δεν μπορείς να συγκρατηθείς φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας ώστε να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο καβγάδων.

Η συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου θα είναι εγωκεντρική και αυτός θα είναι ο λάθος τρόπος για να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δείξε το ενδιαφέρον σου σε αυτόν/ην που θέλεις και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι κάθε τι που σε απασχολεί με έναν εμμονικό τρόπο και η μία σκέψη θα παράγει την άλλη με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η σκέψη σου δεν θα είναι "καθαρή" καθώς θα αναμειχθεί με τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου. Ο μόνος τρόπος να χαλαρώσεις είναι να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο για αυτό μια πολύ καλή ιδέα είναι η εργασιοθεραπεία! Ασχολήσου με κάποιο εργασιακό σου θέμα ή μια δουλειά ρουτίνας και θα δεις πως θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να βγεις από το φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων.

Σήμερα ενδέχεται να είσαι αρκετά καχύποπτος/η με το ταίρι σου όμως σκέψου αν έχεις πειστικές δικαιολογίες πριν του προσάψεις οτιδήποτε. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα μπορέσει να εξελιχθεί μόνο εάν χαλαρώσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη πέρασε στο Σκορπιό και θα σημάνει και την έναρξη του διαλλείματος από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου που τις τελευταίες ημέρες ήταν αρκετές και απαιτητικές! Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις χρόνο και να δεις τους φίλους σου, να ασχοληθείς με μια συλλογική δραστηριότητα ή να βγεις με τους συναδέλφους σου για φαγητό μετά τη δουλειά! Σήμερα θα νιώθεις εξαιρετικά καλά ανάμεσα σε κόσμο για αυτό και θα τον αναζητήσεις! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου! 

Σήμερα θα έχεις την τάση να δεις το ταίρι σου περισσότερο σαν φίλο/η όμως πρόσεξε να μην ξεχάσεις την αρχική του ιδιότητα! Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιος/α φίλος/η σου δεν τρέφει μόνο φιλικά αισθήματα για εσένα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να βρεις τρόπο να ξεχωρίσεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον για αυτό και θα ασχοληθείς μόνο με ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα τονίσει την ανάγκη σου να εξελιχθείς επαγγελματικά και να δείξεις σε όλους τις δυνατότητες σου. Πιθανό να έχεις σχέδια κατά νου που να σχετίζονται με τη δουλειά και την καριέρα σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Κάθε τι που θα κάνεις σήμερα θα είναι δύσκολο να το αλλάξεις για αυτό δράσε με επιλεκτικές κινήσεις και μη βιαστείς για τίποτα!

Το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει τα παράπονα πως το παραμελείς για αυτό φρόντισε να αποκαταστήσεις την αδικία αν όντως έχει λόγους που παραπονιέται! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου φέρει ευκαιρίες για να βγεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Οι συζητήσεις θα είναι το δυνατό σου σημείο για αυτό και θα τις επιδιώξεις με οποιονδήποτε και να βρεθείς καθώς θα ψάχνεις αφορμή να εκθέσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου! Υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νέα από αγαπημένους σου ανθρώπους που ζουν εκεί, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και είναι πιθανό να σε βάλουν στη διαδικασία να ξεκινήσεις να οργανώνεις ένα ταξίδι!

Η ανάμνηση ενός ταξιδιού που έχεις κάνει με το ταίρι σου πιθανό να σας βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσετε να οργανώνετε το επόμενο! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα είναι ένα από τα δυνατά σου χαρακτηριστικά αξιοποίησε το!

 Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!