GOSSIP

H Nicole Kidman είναι... δαιμονισμένη σε ένα νέο άκρως τρομακτικό βίντεο

H χολιγουντιανή σταρ πρωταγωνιστεί σε ένα νέο βίντεο - θρίλερ που γυρίστηκε για να τιμήσει το 2017: τη χρονιά του τρόμου.

Οι New York Times αποκάλεσαν το 2017 ως τη χρονιά του τρόμου και στο ειδικό αφιέρωμα που τιμά τους καλύτερους ηθοποιούς της χρονιάς, εξέχουσα θέση κατέχει η Nicole Kidman.


Σύμφωνα με τους New York Times, οι ηθοποιοί που ξεχώρισαν φέτος με τις ερμηνείες τους σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο ήταν οι Jake Gyllenhaal, Daniela Vega, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Brooklynn Prince, Andy Serkis, Daniel Kaluuya, Cynthia Nixon, Tiffany Haddish και φυσικά η Nicole Kidman.
 

To θέμα του επετειακού τεύχους Great Performers ήταν The Year of Horror. "Οι ταινίες τρόμου κυριάρχησαν στην ποπ κουλτούρα φέτος. Ίσως επειδή και η πραγματικότητα ήταν ιδιαίτερα τρομακτική", διαβάζουμε στην εισαγωγή της έκδοσης. 

Για το λόγο αυτό, η σκηνοθέτης και φωτογράφος Floria Sigismondi ανέλαβε να φωτογραφήσει και να σκηνοθετήσει τους παραπάνω 10 ηθοποιo;yς σε αυτοτελείς ιστορίες τρόμου μικρού μήκους. 

Η Nicole Kidman πρωταγωνιστεί στο ειδικό φιλμάκι μικρού μήκους, που φέρει τον τίτλο "Η Δαιμονισμένη" (The Possesed) όπου υποδύεται μια γυναίκα που καταλαμβάνεται από ένα...τέρας. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!