VIRAL

Και όμως μετά το Despacito αυτό είναι το πιο viral βίντεο της χρονιάς

Ακούγεται απίστευτο, αλλά ένα βίντεο με έναν άνδρα που τραγουδάει ντυμένος... στρείδι είναι το πιο viral βίντεο της χρονιάς σύμφωνα με το YouTube. 

To YouTube στη λίστα του με τα πιο viral βίντεο της χρονιάς εξηγεί πως δεν εξετάζει μόνο τον αριθμό των views, αλλά και σε πόσες χώρες το είδαν, τα unique views και άλλες παραμέτρους και σύμφωνα με αυτές, ένα βίντεο από την Ταϊλάνδη είναι αυτό που έγινε πραγματικά viral.


Έτσι εκτός από το Despacito, το γνωστό τραγούδι που πλέον έχει ξεπεράσει τα 4 δισεκατομμύρια views, αυτό το βίντεο με τον άνδρα ντυμένο στρείδι να τραγουδάει ένα κομμάτι που (σε ελεύθερη μετάφραση) φέρει τον τίτλο "Μέχρι να Γίνουμε Σκόνη", το είδαν σύμφωνα με το YouTube περισσότεροι από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι! 


Το βίντεο είναι από ένα τηλεοπτικό σόου, το The Mask Singer, όπου celebrities ντύνονται με φανταχτερά κοστούμια και τραγουδούν. Το σόου ξεκίνησε από την Νότιο Κορέα, αλλά είναι πλέον δημοφιλές στην Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και τη Κίνα.


Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα βίντεο από την Tαϊλάνδη κατακτά μια θέση στη λίστα με τα πιο viral βίντεο της χρονιάς του YouTube
Δείτε το βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!