WOMEN'S GUIDE

Μάθε το κολπάκι που βρήκε η Jennifer Aniston για να ξεγελάει την πείνα της

Είναι 48 ετών, αλλά όχι απλά διατηρείται σε φόρμα, αλλά το κορμί της είναι το ίδιο καλλίγραμμο με την εποχή που ήταν μόλις 20 ετών και πρωταγωνιστούσε στα Φιλαράκια.

Και φυσικά πολλοί αναρωτιούνται πώς καταφέρνει και παραμένει σχεδόν αγέραστη και κυρίως πως καταφέρνει και παραμένει πάντα αδύνατη.
Η ίδια έχει συχνά πει πως κάνει εντατική γυμναστική (λατρεύει τη γιόγκα) καθημερινά και πως προσέχει και τη διατροφή της, αλλά αποδίδει την καλλίγραμμη σιλουέτα της στο πράσινο τσάι.


Όπως έχει εξομολογηθεί, ένα από τα μυστικά της, είναι το πράσινο τσάι. Η ηθοποιός ακολουθεί μία υγιεινή διατροφή, ενώ όλη τη μέρα φροντίζει να πίνει πράσινο τσάι. Έχει αδυναμία στο παγωμένο τσάι και φροντίζει να έχει πάντα μαζί της ένα θερμός, με το αγαπημένο της ρόφημα. Τον χειμώνα, προτιμά να το πίνει ζεστό, προσθέτοντας λίγο μέλι.

Όπως τονίζει η ίδια έχει αντικαταστήσει με το τσάι τόσο τον καφέ όσο και όλα τα άλλα ανθρακούχα ποτά και όταν αισθάνεται πείνα, στη διάρκεια της μέρας, πίνει ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι ξεγελώντας την πείνα της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!