ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Τι φέρνει η σημερινή Πανσέληνος στους Διδύμους

Στις 3/12/17 και ώρα 17:36 έχουμε την πανσέληνο του μήνα που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων. Θα μας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις και επικοινωνία. Ένα μεγάλο τρίγωνο Δία Ποσειδώνα που δημιουργεί δυσαρμονικές όψεις με τη Σελήνη φέρνει εξαπατήσεις και απογοήτευση. Θα δείξουμε αδυναμία στο να κατανοήσουμε τις καταστάσεις όπως είναι.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους επηρεάζονται οι μετακινήσεις και η επικοινωνία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι θα πρέπει να φροντίσετε όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να αποφύγετε λάθη και καθυστερήσεις. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε συγκεντρωμένοι καθώς θα έχετε την τάση να ταξιδεύετε με το μυαλό σας με αποτέλεσμα ακόμα και να ξεχάσετε κάποια προσωπικά σας αντικείμενα. Παράλληλα έρχονται στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέρφια σας και τις σχέσεις σας. Τώρα βλέπετε με άλλη οπτική τα πράγματα αλλά καλό θα είναι να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στρέφεται το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Ίσως ανακαλύψετε ότι δεν χειριστήκατε σωστά τις απολαβές σας το προηγούμενο διάστημα. Μην ξεκινήσετε αυτό το διάστημα νέες συνεργασίες και ανοίγματα. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και μην δανείσετε χρήματα αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα πάρετε πίσω. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Αυτό σημαίνει ότι χειρίζεστε με διαφορετικό τρόπο κάποια άτομα καθώς οι προτεραιότητες σας αλλάζουν. Ένα άτομο από το παρελθόν σας πλησιάζει και σα εξομολογείται τον έρωτά του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας ολοκληρώνει υποθέσεις που είχατε μέχρι τώρα ανοιχτές σε όλους τους τομείς. Αν είχατε αφήσει στη μέση μια ερωτική ιστορία τώρα ολοκληρώνεται. Ακόμα βγάζετε από τη ζωή σας κάποια άτομα που αντιλαμβάνεστε ότι δεν σας κάνουν καλό. Όσον αφορά τα επαγγελματικά αλλαγές να περιμένετε και στο χώρο της εργασίας. Μπορεί να συνεργαστείτε με νέα άτομα ή να αναλάβετε νέα προτζεκτ. Καλό θα είναι να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα κάνοντας υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα. Δώστε προσοχή σε αυτά που θα πείτε και στον τρόπο που θα εκφράσετε τα θέλω σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα βήμα πίσω, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί τι θέλει. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο και το νιώθετε. Καλό θα είναι να μην ανακοινώσετε τα σχέδια σας το διάστημα αυτό και να δείτε μόνοι σας πως θα κινηθείτε την επόμενη περίοδο. Και στα συναισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα μακριά από όλους και μελετήστε τις επόμενες κινήσεις σας. Η διαίσθησή σας θα σα βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους φωτίζεται η ανάγκη σας να υλοποιήσετε κάποιους στόχους και όνειρα που έχετε καιρό. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας αυτό το διάστημα και σας δίνουν σημαντικές συμβουλές που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Αν υπήρχε κάποια υπόθεση με κοντινά σας πρόσωπα που δεν ήταν ξεκάθαρη, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο προκειμένου να λυθεί. Παράλληλα ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο μπορεί να προκύψει και να σας παρασύρει. Μην αποκαλύψετε όλα σα τα χαρτιά αμέσως και μην επενδύσετε σε κάτι που δεν είναι σίγουρο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους επηρεάζεται άμεσα ο τομέας της καριέρας σας. Καταφέρνετε να ολοκληρώσετε ένα νέο εγχείρημα που είχε ανοίξει το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν ικανοποιούνται πλήρως όλες οι φιλοδοξίες σας και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας. Σχέσεις με ανωτέρους μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Παράλληλα θα σα απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αφού νέα δεδομένα έρχονται να ανατρέψουν το κλίμα. Μην πάρετε κάποια τελεσίδικη απόφαση τώρα γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Ο χρόνος θα δείξει και δεν κάνει ποτέ λάθος.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους φωτίζεται η ανάγκη σας για διασκέδαση, χαλάρωση και ταξίδια. Ίσως πραγματοποιήσετε αυτές τις ημέρες ένα ταξίδι αναψυχής που θα σας ανανεώσει. Παράλληλα έχτε την ανάγκη να τροφοδοτήσετε το πνεύμα σας και την ψυχή σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να μάθετε αυτήν την περίοδο μια καινούρια ξένη γλώσσα ή να εκπαιδευτείτε παραπάνω στον τομέα σας. Αν είχατε αφήσει σπουδές στη μέση τώρα είναι μια καλή περίοδος να τις συνεχίσετε. Γενικά αναθεωρείτε την κοσμοθεωρία σας και βλέπετε με νέα οπτική κάποιες καταστάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα σας απασχολήσουν έντονα τα αισθηματικά σας. Αν έχετε κάποια σχέση ίσως πάρετε σοβαρές αποφάσεις τώρα για το μέλλον της. Παράλληλα ένα άτομο από το παρελθόν επιστρέφει ξεκαθαρίζοντας μια κατάσταση που είχε μείνει στη μέση. Όσον αφορά τα οικονομικά σας είναι μια περίοδος που θα αποφασίσετε να ξεμπερδέψετε με κάποιες οφειλές. Βάζετε επιτέλους ένα πρόγραμμα στα έξοδά σας και προσπαθείτε να το τηρήσετε. Ίσως να πραγματοποιήσετε μια αγορά που σκέφτεστε να κάνετε καιρό και είναι μεγάλης αξίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους ολοκληρώνονται θέματα σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε δεσμευμένοι θα εξομολογηθείτε στο σύντροφο σας κάποια πράγματα που σας ενοχλούν ή θέλετε να αλλάξετε στη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι θα επικοινωνήσει μαζί σας ένα άτομο απ το ερωτικό σας παρελθόν ζητώντας σας εξηγήσεις. Παράλληλα αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία το τελευταίο διάστημα είναι πολύ πιθανό να έχει εξέλιξη. Όσον αφορά τις συνεργασίες σας νέα δεδομένα μπαίνουν στο σκηνικό που σας προβληματίζουν και σας κάνουν να σκέφτεστε αλλαγή πλεύσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους φωτίζονται θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν σε συναδέλφους ή στο αντικείμενο της εργασίας σας θα σας βγάλουν έξω από τα νερά σας. Ίσως ο φόρτος εργασίας το διάστημα αυτό να είναι αυξημένος και να χρειάζεται να δουλέψετε παραπάνω ώρες. Ταυτόχρονα αποφασίζετε να αλλάξετε τη διατροφή σας και τις συνήθειες σας. Είναι πολύ καλό διάστημα να κόψετε μια κακή συνήθεια όπως το κάπνισμα. Βελτιώνετε την ποιότητα της ζωή σας αναπτερώνοντας το ηθικό σας αλλά και την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στρέφεται το ενδιαφέρον σας στον τομέα της διασκέδασης και της ξεγνοιασιάς. Τώρα διεκδικείτε χρόνο για τον εαυτό σας και έχετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ίσως πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Συναντάτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό και οι προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις αυξάνονται. Η διάθεση για ερωτικές περιπέτειες είναι αυξημένη και δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ. Αν είστε σε σχέση δώστε προσοχή γιατί θα έχετε την τάση το διάστημα αυτό να την παραμελείτε. 

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους έρχονται στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Νιώθετε την ανάγκη για θαλπωρή και θέλετε να έρθετε κοντά με τους συγγενείς σας και τα αδέρφια σας. Ίσως ένα άτομο από την οικογένεια σας να χρειαστεί τη βοήθεια σας. Πολλοί από εσάς θα πάρετε τώρα την απόφαση να μετακομίστε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Παράλληλα ένα θέμα που αγνοούσατε και έχει να κάνει με τις ρίζες σας έρχεται τώρα στην επιφάνεια.

Πηγή: Πανσέληνος στους Διδύμους Δεκεμβρίου από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!