WOMEN'S GUIDE

Tα δύο fitness μυστικά που θα σου χαρίσουν το σώμα της Monica Bellucci

Η Monica Bellucci είναι πλέον 53 ετών και ακόμα και σε αυτή την ηλικία η διάσημη ηθοποιός συνεχίζει να παραμένει ένα απόλυτο sex xymbol και διατηρεί ένα σώμα με καμπύλες που κολάζουν.

Η αγέραστη Monica έχει αποδώσει την ομορφιά της στα γονίδια και στην καλή της διάθεση και εξηγεί πως απολαμβάνει τη ζωή και δεν αγχώνεται με το γεγονός πως μεγαλώνει.
Παράλληλα έχει κατά καιρούς πει πως σπάνια κάνει δίαιτα (ακολουθεί υγιεινή διατροφή που περιλαμβάνει ψάρι, φρούτα και λαχανικά, χωρίς όμως να κάνει πολλές στερήσεις). αλλά αγαπά πολύ την γυμναστική αν και ομολογεί πως δεν της αρέσει να πηγαίνει στο γυμναστήριο, ενώ απεχθάνεται και την πρωινή γυμναστική "είμαι πολύ τεμπέλα για να ξυπνάω νωρίς το πρωί και να κάνω γυμναστική" έχει πει η ίδια.

Όμως έχει βρει το δικό της τρόπο να εντάξει την άθκηση στην καθημερινότητα της και συγκεκριμένα έχει δύο αγαπημένες fitness συνήθειες:


1. Λατρεύει το κολύμπι και έχει πει πως κολυμπά τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, για 45 λεπτά κάθε φορά. Με την κολύμβηση γυμνάζει όλο το σώμα και ειδικά την πλάτη, τα πόδια και τους γλουτούς


2. Είναι μεγάλη φαν και της yoga, η οποία της χαρίζει ευλυγισία, αποτοξίνωση, αλλά και περισσότερη ευεξία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!