GOOD LIFE

5 τρόποι να πιάσετε περισσότερα like στο Instagram

Θέλετε να αυξάνατε τους followers σας στο Instagram;  Ή μήπως λατρεύετε τη φωτογραφική αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε κι άλλα χρήματα για πτυχίο;  

Τότε αυτές οι πέντε συμβουλές από το Men’s Fitness θα σας βοηθήσουν να γίνετε διάσημος στο Instagram και να βγάζετε ιδανικές φωτογραφίες.

Αγοράστε μια καλή φωτογραφική μηχανή (ή καλούς φακούς για το τηλέφωνο σας)

Μπορείτε να αγοράστε μια καλή φωτογραφική μηχανή, που είναι και ακριβή και βγάζει ωραίες φωτογραφίες, αλλά αν δεν έχετε τα χρήματα για τέτοια επένδυση, τότε έχει και μια άλλη λύση. 

Αρκετές εταιρίες διαθέτουν φακούς που μπαίνουν πάνω στο κινητό σας και βγάζουν φωτογραφίες καλής ποιότητας.  Οπότε, μπορείτε να διαλέξτε μια σειρά φακών, που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε μια μοναδική εικόνα. 

Επίσης καλό θα ήταν, όταν βγάζετε φωτογραφία να προσπαθήστε να επιλέξετε μια στιγμή που να είναι ενδιαφέρον, δηλαδή να μην βγάζετε μόνο selfie.  Προτιμήστε μια φωτογραφία, όπου δεν είστε στο κέντρο, ώστε το κοινό σας να δει μια ολοκληρωμένη εικόνα και τα μάτια τους να βλέπουν μια ιστορία. 

Οι φωτογράφοι αλλάζουν συχνά φακούς για συγκεκριμένο λόγο.  Οι διάφοροι φακοί δίνουν άλλες διαστάσεις στις εικόνες και σας δίνουν την ευκαιρία να μην περιοριστείτε στα φίλτρα του Instagram.      

Να βγάζετε τις φωτογραφίες σας το πρωί

Όλοι φωτογράφει ξέρουν όταν ο ήλιος βγαίνει το πρωί, το φως είναι ιδανικό και δίνει μια «λάμψη» στις εικόνες, που κανένα filter του Instagram δεν μπορεί να απομιμηθεί. 

Επίσης το πρωί, έχει αρκετό σκοτάδι ακόμα, που δίνει ένα βάθος φωτός στις εικόνες σας. 

Να φωτογραφίστε μια ιστορία, και όχι μόνο αντικείμενα

Η φωτογραφία δεν είναι απλώς εικόνα, είναι και ιστορία. Όταν βγάζετε μια φωτογραφία, σκεφτείτε πως θέλετε να την κόψετε και τι θέλετε να πείτε με την φωτογραφία σας. 

Η ιστορία της φωτογραφίας είναι πιο σημαντική από το να καταφέρετε μόνο να αναρτήστε τη φωτογραφία πιο γρήγορα από τους άλλους.     

Επιλέξτε το σωστό app για να επεξεργαστείτε την φωτογραφία σας

Αν χάσατε το πρώτο φως της ημέρας μην ανησυχείτε.  Ναι, το φως δεν θα είναι ιδανικό, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η τεχνολογία για να σας σώσει.  Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή, Snapseed, που θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας σωστά για να πάρει όλα τα απαραίτητα likes.   

Απλώς, μην παρασυρθείτε με την επεξεργασία, γιατί το κοινό σας μπορεί εύκολα να καταλάβει τι είναι φυσικό.   

Κοιτάξτε γύρω σας

Παρόλο που ακούγετε αυτονόητο, ο φωτογράφος έχει τεράστια υπομονή.  Οι φωτογράφοι μαθαίνουν να παρακολουθούν τον κόσμο γύρω τους για να μπορέσουν να καταλάβουν τη είναι διαφορετικό σε μια σκηνή.  Μέχρι και το πιο απλό πράγμα, μπορεί να κρύβει μια άλλη όψη που δεν έχει φωτογραφηθεί ξανά.   

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!