MEN'S GUIDE

Τρεις διάσημοι άνδρες παρουσίασαν ένα πανάκριβο ζευγάρι sneakers [εικόνες]

O διάσημος μόδιστρος Karl Lagerfeld και ο οίκος μόδας Chanel συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το διάσημο μουσικό και τραγουδιστή Pharell Williams, που πλέον έχει γίνει το αγαπημένο παιδί του κόσμου της μόδας και μας παρουσίασαν ένα νέο sneaker, το οποίο αναμένεται να κάνει πάταγο και ο πρώτος που το φόρεσε είναι ο τραγουδιστής και ηθοποιός Justin Timberlake.

To νέο ζευγάρι sneakers δημιουργήθηκε με αφορμή την εξαγορά του παριζιάνικου καταστήματος Colette, από τον οίκο Chanel και παρουσιάστηκε εν όψει Black Friday.


Πρόκειται για το  Pharrell x Chanel x Adidas Hu NMD, ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα sneakers το οποίο έκανε ντεμπούτο αυτή την εβδομάδα . Τα νέα αθλητικά παπούτσια πωλούνται αποκλειστικά μέσω του site της μπουτίκ Colette (colette.fr) με αρχική τιμή τα 980 ευρώ (1.130 δολάρια).


Όμως συνολικά δημιουργήθηκαν μόνο 500 τέτοια ζευγάρια παπούτσια (και ο πρώτος που τα φόρεσε στην εκδήλωση για την παρουσίασή τους στο Παρίσι ήταν ο Justin Timberlake) και όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, μέχρι στιγμής μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν επισκεφτεί το site της Colette και ζητούν να τα αγοράσουν οπότε η τιμή τους αναμένεται να εκτοξευτεί πάνω από τις 30.000 ευρώ καθώς έχουν ήδη αποκτήσει τεράστια συλλεκτική αξία.


Ιδού το περίφημο ζευγάρι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!