GOOD LIFE

Δύο νέα αρώματα από τη HUGO BOSS

BOSS THE SCENT INTENSE: Τα δυο νέα αρώματα, γεμάτα εθιστική δύναμη, για εκείνη και για εκείνον. 

Το BOSS THE SCENT INTENSE for her και BOSS THE SCENT INTENSE for him είναι τα δύο νέα αρώματα του BOSS Parfums, με τα οποία ο γνωστός οίκος αρωμάτων παίρνει το παιχνίδι της αποπλάνησης σε ένα νέο και σαγηνευτικά έντονο επίπεδο.

Με τα δύο νέα αρώματα, που αποτελούν συνέχεια των BOSS THE SCENT, ο οίκος BOSS Parfums ανοίγει νέο και γεμάτο ένταση και δύναμη κεφάλαιο στην ιστορία της αποπλάνησης. Το BOSS THE SCENT INTENSE for her και BOSS THE SCENT INTENSE for him είναι δύο αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις του Boss άντρα και της Boss γυναίκας, αφού δεν μπορούν να μην ανταποκριθούν στην ισχύ των δύο παντοδύναμων αρωμάτων.

Στο ανδρικό BOSS THE SCENT INTENSE, οι νότες κορυφής ginger εντείνονται από την προσθήκη κάρδαμου. Στην καρδιά του αρώματος, οι ξεχωριστές νότες του εξωτικού φρούτου maninka ενισχύονται, ενώ η προσθήκη βανίλιας, στη βάση, συνδυάζεται με την πλούσια μυρωδιά του δέρματος, για να αυξήσει τη μαγνητική ισχύ του αρώματος. Στο γυναικείο BOSS THE SCENT INTENSE, οι ακαταμάχητες φρουτώδεις νότες από μελωμένο ροδάκινο συνδυάζονται με το ανατολίτικο λουλούδι οσμανθού, που παρασέρνει την καρδιά. Η αφυπνιστική και αφροδισιακή βάση καβουρδισμένου κακάο εντείνεται, για να ενισχύει την αδιαμφισβήτητα αισθησιακή δύναμη της, ενώ οι νότες βανίλιας εμπλουτίζουν την κομψή και αισθησιακή ομορφιά στη βάση του αρώματος. Τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο BOSS THE SCENT INTENSE αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους, χάρη στην υψηλότερη συγκέντρωση ελαίου.

Για την προώθηση των δύο αρωμάτων BOSS THE SCENT INTENSE, ο Βρετανός Theo James και η Γερμανίδα Anna Ewers επιστρέφουν στους ρόλους τους, για να ενσαρκώσουν τον Boss άνδρα και την Boss γυναίκα, αντίστοιχα. Δίνοντας ζωή στην επιρροή που έχουν τα δύο νέα αρώματα στις αισθήσεις, η εκστρατεία προβάλει την εμπειρία μιας... BOSS THE SCENT INTENSE πραγματικότητας.

Επηρεασμένοι από την γοητεία των αρωμάτων, οι αισθήσεις της όρασης, της ακοής και της όσφρησης των πρωταγωνιστών μας γίνονται πιο έντονες και αλληλένδετες. Όσο εμπλέκονται σε ένα δυναμικό παιχνίδι ισότητας, το ταξίδι της αποπλάνησης αποκτά μια νέα και έντονη ποιότητα, και η οικειότητα αυξάνεται. Όσο πιο κοντά έρχονται, τόσο το BOSS THE SCENT INTENSE αποκαλύπτει την απίστευτη ισχύ του.

Το ταξίδι της αποπλάνησης αρχίζει, όταν τα βλέμματά τους διασταυρωθούν και «κλειδώσουν». Αφού εξερευνήσει όλη την αίθουσα, ο Boss άνδρας εντοπίζει την Boss γυναίκα, η οποία τον κοιτάζει προσεκτικά. Οι δύο τους στέκονται γοητευμένοι. Ο κόσμος που τους περιβάλλει αρχίζει να ξεθωριάζει, καθώς κινούνται ο ένας προς τον άλλον μαγνητισμένοι. Η συγκίνηση από την παρουσία τους ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα. Ο Boss άνδρας μετακινεί το πρόσωπό του προς το πρόσωπο της Boss γυναίκας, σταματώντας, για να αισθανθεί τη ζεστασιά από το μάγουλό της πάνω στο δικό του. Της ψιθυρίζει και εκείνη αρχίζει να μιλάει. Η προσμονή του να έρθουν πιο κοντά αυξάνεται από τον ήχο της φωνής τους. Όσο πλησιάζουν μεταξύ τους, τόσο περισσότερο αιχμαλωτίζονται ο ένας από τον άλλον. Όσο ενεργοποιείται η μεθυστική δύναμη του BOSS THE SCENT INTENSE, τόσο η επιθυμία κυριαρχεί.

 

Αυτό είναι το BOSS THE SCENT INTENSE για εκείνη και για εκείνον. Έντονο και πανίσχυρο. Μεθυστικό και παντοδύναμο, μαγνητίζει και κάμπτει τις αντιστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!