MEN'S GUIDE

Ο Cristiano Ronaldo μαζί με το γιο του ποζάρουν για νέα σειρά με jeans [εικόνες]

O άσσος του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo λανσάρει μια νέα σειρά με jeans και casual wear δημιουργίες στο πλαίσιο του CR7 fashion brand του και αυτή τη φορά ποζάρει ως περήφανος πατέρας και συνεργάζεται με το γιο του Cristiano Junior.

Φέτος ο Cristiano απέκτησε τρία ακόμη παιδιά (δύο με παρένθετη μητέρα και ένα με τη σύντροφό του) αλλά ποτέ δεν κρύβει την αδυναμία που έχει για το μεγάλο του γιο Cristiano Junior.


Και μπορεί ποτέ να μην αποκαλύφθηκε ποια είναι η μητέρα του 7χρονου αγοριού και για χρόνια άλλοι να ισχυρίζονται πως ο μικρός είναι υιοθετημένος και άλλοι πως γεννήθηκε και αυτός με παρένθετη μητέρα, αλλά καθώς ο μικρός μεγαλώνει η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι έντονη ενισχύοντας τα σενάρια περί παρένθετης μητέρας.

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 12, 2017 at 2:00am PST


Μάλιστα ο ίδιος ο Ronaldo πρόσφατα ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με το σχόλιο "Genes" (γονίδια) για να τονίσει την ομοιότητά τους.


Και αυτή η φωτογραφία είναι από τη φωτογράφηση για τη νέα σειρά casual wear που λανσάρει ο Cristiano μέσω του brand του CR7 (από τα αρχικά του ονόματός του και τον αριθμό της φανέλας του) η οποία περιλαμβάνει και παιδιά ρούχα και παράλληλα όλο καμάρι ανακοίνωσε και τη... συνεργασία με το γιο του για το λανσάρισμα της CR7 Denim Junior collection.


Έτσι αν είστε μπαμπάδες και θέλετε να ντύνεστε ασορτί με το γιο σας δεν έχετε παρά να αναζητήσετε τη νέα συλλογή.


 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 9, 2017 at 4:09am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!