GOSSIP

Φουντώνουν οι φήμες πως αυτοί οι δυο είναι ξανά μαζί

O διάσημος Καναδός τραγουδιστής The Weeknd είδε τον τελευταίο καιρό το όνομά του να φιγουράρει στις gossip στήλες, καθώς έγινε γνωστός ο χωρισμός του με την επίσης διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez.

Τώρα ο Weeknd επανεμφανίζεται στις gossip στήλες, καθώς πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει επανασυνδεθεί με μια διάσημη πρώην του, που δεν είναι άλλη από την Bella Hadid.

O μουσικός και το μοντέλο ήταν μαζί πριν από δύο περίπου χρόνια και οι φήμες κάνουν λόγο πως η φλόγα του έρωτά τους δεν έσβησε ποτέ.
Τα σενάρια για επανασύνδεση του ζευγαριού ξεκίνησαν πριν τρεις μέρες όταν παπαράτσι εντόπισαν τον Weeknd να φεύγει από το διαμέρισμα της Bella στη Νέα Υόρκη.


Τώρα το E επικαλείται πηγή από τον φιλικό κύκλο του The Weeknd που επιβεβαιώνει πως ο τραγουδιστής του Starboy έχει ξανά επαφές με την Bella, αλλά τονίζει πως δεν είναι (ακόμα) ξανά μαζί. Ωστόσο αναφέρει πως ο Weeknd συνεχίζει να τρέφει συναισθήματα για το διάσημο μοντέλο που αυτές τις μέρες προετοιμάζεται για το επερχόμενο φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret στην Κίνα, καθώς η Bella φέτος θα φορέσει τα φτερά αγγέλου για δεύτερη συνεχή χρονιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!