GOSSIP

Και τρίτη γυναίκα κατηγορεί τον Ed Westwick για σεξουαλική επίθεση

Δεν έχουν τέλος οι κατηγορίες εναντίον του διάσημου πρώην πρωταγωνιστή του Gossip Girl.

Μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες δύο ηθοποιοί έχουν κατηγορήσει τον Ed Westwick για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση και τώρα μια τρίτη γυναίκα κάνει και αυτή ανάλογες κατηγορίες.


Η αρχή έγινε στις 7 Νοεμβρίου όταν η ηθοποιός Kristina Cohen έκανε επίσημη καταγγελία εις βάρος του Westwick και τον κατηγορούσε για βιασμό που έγινε πριν 3 χρόνια. Και τότε ο ηθοποιός έσπευσε να διαψεύσει τις κατηγορίες μέσω social media.


Ωστόσο ακολούθησε ανάλογη κατηγορία εις βάρος του από την επίσης ηθοποιό Aurelie Marie Caο, η οποία αφηγήθηκε την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Westwick με ένα ποστ της στο Facebook.


Τώρα μια τρίτη γυναίκα η Rachel Eck, σε συνέντευξή της στο BuzzFeed αναφέρει πως και η ίδια το 2014 υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον Westwick. 


H Rachel Eck αναφέρει πως το 2014 το βράδυ πριν τα Όσκαρ ο πρώην σύντροφός της τής πρότεινε να πάνε στο σπίτι του Westwick.  Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο διάσημος ηθοποιός της ζήτησε να του βρει μια κοπέλα και όταν αυτή δεν το έκανε, τότε της επιτέθηκε σεξουαλικά και η ίδια αναγκάστηκε να τον απωθήσει με τη βία.


Να σημειωθεί πως η αστυνομία του Λος Άντζελες διεξάγει έρευνα για τις κατηγορίες της Cohen και πως το BBC, όπου και θα προβάλλονταν μια νέα μίνι σειρά με πρωταγωνιστή τον Westwick, ανακοίνωσε πως "παγώνει" την προβολή της σειράς μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!