GOSSIP

Ποια είναι η καινούργια 19χρόνη αγάπη του star;

Υπάρχει ξεκάθαρα μεγάλο πρόβλημα

Τους τελευταίους μήνες διακρίνουμε μία κάποια αψυχολόγητη ή και αλλόκοτη –αν θες- συμπεριφορά από τον Leonardo DiCaprio, ο οποίος από τότε που χώρισε και επίσημα με την Nina Agdal δεν έχει αφήσει «θηλυκιά γάτα», που λέει και ο λαός. Και όχι όποια και όποια θηλυκά, αλλά πολλά χρόνια νεότερα από αυτόν και φυσικά μοντέλα.

Ας κάνουμε μία μικρή καταμέτρηση λοιπόν. Από τον Αύγουστο τον έχουμε δει με το μελαχρινό 23χρονο μοντέλο Lorena Rae, την 25χρονη και πρώην του Toni Garrn, την 27χρονη Alina Baikova, ένα επίσης μοντέλο αγνώστων λοιπών στοιχείων αλλά πολύ γνωστής ηλικίας (μαντεύεις έτσι;), την 20χρονη Candice Blackburn και τώρα την 19χρονη Juliette Perkins.

Όσο πάει και κατεβαίνει ηλικιακά ο ηθοποιός και η αλήθεια είναι πως καθόλου δεν καταλαβαίνουμε την συμπεριφορά του. Κι εκεί που νομίζαμε πως πιθανότατα επανασυνδέθηκε με την πρώην του, Toni, εθεάθη με την 19χρονη καλλονή και μας μπέρδεψε πάλι.

Ήταν εκείνη τελικά το σαββατοκύριακο που απαθανατίστηκε μαζί του και όχι η Toni Garnn. Φαίνεται πως ο ηθοποιός μετά τον χωρισμό του με την Nina θέλει απλά να περνάει καλά, γι’ αυτό άλλωστε μπορεί την ίδια ημέρα να απαθανατιστεί και με δύο διαφορετικές γυναίκες. Τρανό παράδειγμα ένα βράδυ του Σεπτέμβρη που βγήκε με την Lorena Rae στο εμπορικό κέντρο και στην συνέχεια την άφησε για να βγάλει την Garnn για φαγητό.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!