GOSSIP

Maleficent: Επιστρέφει ή όχι η Jolie για το sequel;

Η επιστροφή της Angelina Jolie στον ρόλο της Maleficent πλησιάζει, με το sequel της μεγάλης οικονομικής επιτυχίας της Disney από το 2014 να έχει βρει τον σκηνοθέτη του.

Η επιστροφή της Angelina Jolie στον ρόλο της Maleficent πλησιάζει, με το sequel της μεγάλης οικονομικής επιτυχίας της Disney από το 2014 να έχει βρει τον σκηνοθέτη του.

Πριν από τρία χρόνια, η Disney επέλεξε να αποκαλύψει στον κόσμο μία λίγο διαφορετική ερμηνεία του διάσημου παραμυθιού της Ωραίας Κοιμωμένης, αφηγούμενη την ιστορία από την οπτική της μάγισσας η οποία καταράστηκε την πανέμορφη Aurora. Η μάγισσα δεν ήταν άλλη από τη Maleficent, την οποία υποδύθηκε στην ομώνυμη ταινία, η Angelina Jolie.

Το Maleficent κυκλοφόρησε το 2014 και αν και δεν έπεισε εξ ολοκλήρου τους κριτικούς, οι περισσότεροι αναγνώρισαν ότι η Jolie ήταν μαγευτική στον ρόλο.

Εξάλλου, η ταινία ήταν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία παγκοσμίως και τώρα, έρχεται το sequel της από το στούντιο κολοσσό.

Αφού η λαμπερή πρωταγωνίστρια επιβεβαίωσε πριν έναν μήνα ότι επιστρέφει για τη συνέχεια, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν για τα καλά μπρος στο μέτωπο του Maleficent 2, όπως είναι γνωστή προς το παρόν η ταινία, καθώς σύμφωνα με το Deadline, η Disney είναι πολύ κοντά σε σκηνοθέτη.

Ο εκλεκτός του στούντιο είναι ο Joachim Rønning, ο οποίος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το Σπίτι του Μίκι Μάους, έχοντας στο βιογραφικό του το πρόσφατο Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, ενώ το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει παράλληλα ότι τα γυρίσματα της νέας ταινίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τέταρτο του 2018.

Στο παρόν στάδιο είναι άγνωστο προς ποια κατεύθυνση θα συνεχιστεί η ιστορία της Maleficent, αλλά γνωρίζουμε ότι το σενάριο υπογράφουν οι έμπειροι Jez Butterworth (Edge of Tomorrow, Spectre) και Linda Woolverton (The Lion King, Beauty and the Beast, Alice in Wonderland).

Η Woolverton είχε γράψει το σενάριο και για την πρώτη ταινία, όπως και για πολλά αγαπημένα κλασικά έργα της Disney, επομένως η μετάβαση πρέπει να αναμένεται ομαλή και πλέον, περιμένουμε να μάθουμε πού θα οδηγηθεί η νεράιδα που έχασε τραγικά τα φτερά της, πριν παγώσει η καρδιά της.

Επιχείρηση "Disney Reimaginings"

Το Maleficent 2 είναι η συνέχεια ενός από τα πολλά live-action remakes παραμυθιών της Disney που έχουν πλημμυρίσει τους κινηματογράφους τα τελευταία χρόνια.

Το πιο πρόσφατο εξ αυτών, το φετινό Beauty and the Beast με την Emma Watson στον ρόλο της Πεντάμορφης, παραμένει στην κορυφή της λίστας με τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες του 2017, αλλά δεν ήταν η πρώτη προσπάθεια της Disney να διηγηθεί μία αγαπημένη ιστορία, αντικαθιστώντας τους animated χαρακτήρες με πραγματικούς ηθοποιούς.

Το στούντιο κολοσσός είχε καλωσορίσει την τρέχουσα δεκαετία με το live-action remake του κλασικού Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και από τότε ξεκίνησε μία πιο οργανωμένη απόπειρα αναβίωσης και μερικής ανανέωσης πολλών έργων από το παρελθόν, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Έχουμε ήδη δει να επιστρέφουν ανανεωμένες οι περιπέτειες του Μόγλη και της Σταχτοπούτας, ενώ η Disney επέλεξε αρκετά διαφορετικές προσεγγίσεις τόσο για την Ωραία Κοιμωμένη όπως προαναφέραμε, όσο και για τον Μάγο του Οζ, ετοιμάζοντας το Oz the Great and Powerful, ένα prequel που αφηγήθηκε την ιστορία του Μάγου πριν τη συνάντησή του με την Ντόροθι.

Εξάλλου, περιμένουμε το επόμενο διάστημα τα remakes του Aladdin, του Βασιλιά των Λιονταριών και του Dumbo, στα πλαίσια της ευρύτερης δράσης που είναι γνωστή συλλογικά ως Disney Live Action Reimaginings.

 

Πηγή: pathfinder.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!