GOSSIP

H COBALT AIR εγκαινιάζει το δρομολόγιο Πάφος-Μόσχα

Η Cobalt Air, η αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, εμπλουτίζει το χειμερινό πτητικό της πρόγραμμα με ένα νέο προορισμό από Πάφο προς Μόσχα.

H Cobalt Air σας ταξιδεύει από τις 29 Οκτωβρίου απευθείας στην καρδιά της Ρωσίας κάθε Πέμπτη και Κυριακή (Πάφος 09:10- Μόσχα 14:25, Μόσχα 15:25- Πάφος 18:30) σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την επέκταση των δρομολογίων της Cobalt Air στη Ρωσία απευθείας από το αεροδρόμιο της Πάφου στο αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Andrew Madar.

Το επιβατικό κοινό μπορεί να προγραμματίσει σήμερα τις χειμερινές αποδράσεις του με τη       Cobalt Air από Πάφο προς Sheremetyevo μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.cobalt.aero προκειμένου να επωφεληθεί των χαμηλών τιμών.

Η Cobalt Air, συνεχίζει με τη διεύρυνση και επέκταση του δικτύου της, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη, συνδέοντας την Κύπρο μέσω των αεροδρομίων της Λάρνακας και της Πάφου, με μεγάλα επιχειρηματικά κέντρα υπηρεσιών, όπως η Αθήνα, το Λονδίνο, το Παρίσι και η Φρανκφούρτη.

Στόχος της εταιρείας, είναι η ανάδειξη της Κύπρου σε τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο και η μετατροπή της χώρας μας σε περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!